Overzicht Consigo handleidingen

Overzicht online marketing handleidingen Consigo

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een account en/of het toevoegen van een beheerder voor verschillende online tools? In dit blog vind je een lijst om je per tool op weg te kunnen helpen!

ActiveCampaign

ActiveCampaign is een tool voor je e-mailmarketing. Zo kun je reguliere nieuwsbrieven en campagnes versturen naar jouw geselecteerde doelgroep. Hierbij kun je data toepassen om gerichter je doelgroep te bereiken.

Gebruik de ActiveCampaign handleiding om een account aan te maken.

Bing webmaster tools

Bing webmaster tools is een service van Bing die helpt meer inzicht te krijgen in de bezoekers van je website. Dit aan de hand van rapportages en dashboards.

Gebruik naar de Bing webmaster tools handleiding om een account aan te maken.

Facebook Business Manager

De Business Manager van Facebook is een handige tool als je met meerdere personen verschillende advertentieaccounts of Facebookpagina’s beheert.

Gebruik de Facebook Business Manager handleiding om een account aan te maken.

Google Ads

Google Ads is het online-advertentieprogramma van Google waarmee je reclame kan maken via zoekcampagnes, bannercampagnes, videocampagnes, shopping-campagnes en app-campagnes.

Gebruik de Google Ads handleiding om een account aan te maken.

Google Analytics

Google Analytics is een dienst van Google om de statistieken van jouw website te verzamelen en gedetailleerd te kunnen weergeven.

Gebruik de Google Analytics handleiding om een account aan te maken. 

Google Chat

Google Chat is een gratis chat- en videobel-app voor vrijwel alle platformen.

Gebruik de Google Chat handleiding om een account aan te maken. 

Google My Business

Google My Business is een tool van Google om de zichtbaarheid van je bedrijf in Google Maps en Google Zoeken te vergroten. Zo zet je je bedrijf gemakkelijk op de kaart en kan je je klanten beter informeren.

Gebruik de Google My Business handleiding om een account aan te maken. 

Google Search Console

Google Search Console is een webservice van Google waarmee je de status van de indexering kan controleren en de zichtbaarheid van jouw websites kan optimaliseren

Gebruik de Google Search Console handleiding om een account aan te maken. 

Google Tag Manager

Google Tag Manager is een tag-beheersysteem dat door Google is gemaakt om JavaScript- en HTML-tags te beheren die worden gebruikt voor tracking en analyse op  jouw websites.

Gebruik de Google Tag Manager handleiding om een account aan te maken. 

Hotjar

Hotjar is de tool om het gedrag van jouw websitebezoekers te analyseren.  Dit gebeurt door het verzamelen van kwalitatieve data via: heatmaps, funnel tracking, user polls, surveys en meer.

Gebruik de Hotjar handleiding om een account aan te maken.

Leadinfo

Leadinfo is een software die overzicht geeft van je websitebezoeken door bedrijven. Hierbij krijg je van elke lead een bedrijfsprofiel te zien in het dashboard.

Gebruik de Leadinfo handleiding om een account aan te maken.

Leadfeeder

Meer leads generen? Via Leadfeeder kun je zien welke bedrijven jou website bezoeken, hoe ze jou gevonden hebben en waar ze in geïnteresseerd zijn.

Gebruik de Leadfeeder handleiding om een account aan te maken.

LinkedIn Campaign Manager

LinkedIn Campaign Manager is een tool waarmee je LinkedIn advertentie- en campagne accounts kunt maken. Ook kun je er je campagnes beheren, rapporten over campagneprestaties verzamelen en meer.

Gebruik de LinkedIn Campaign Manager handleiding om een account aan te maken. 

Mailchimp

Mailchimp is een platform voor je e-mail marketing. Zo kun je er campagnes, nieuwsbrieven en mailinglijsten maken en onderhouden.

Gebruik de Mailchimp handleiding om een account aan te maken. 

Meistertask

Meistertask is een tool voor het samenwerken en beheren van projecten met werknemers onderling. Zo organiseer je overzichtelijk taken van je bedrijf.

Gebruik naar de Meistertask handleiding om een account aan te maken. 

Microsoft Advertising

Microsoft Advertising is het online adverteren van tekstadvertenties in de zoekresultaten van Bing. Het gebruik van Bing wordt steeds populairder en aantrekkelijker bij bedrijven.

Gebruik de Microsoft Advertising handleiding om een account aan te maken.

Mixpanel

Mixpanel is een analytics tool voor gebruikersinteracties  van je website. Hierbij biedt het tools aan om je gericht te communiceren met je doelgroep.

Gebruik de Mixpanel handleiding om een account aan te maken.

Mouseflow

Mouseflow is een analytics tool om inzicht te krijgen in de customer journey van je websitebezoekers. Verder kun je met Mouseflow onder meer marketingfunnels en feedbackcampagnes opzetten.

Gebruik de Mouseflow handleiding om een account aan te maken.

Pinterest Business

Pinterest Business is je zakelijke account van Pinterest. Hiermee kun je Pinterest advertenties plaatsen en gebruik maken van de analytics van je Pinterest bezoekers.

Gebruik de Pinterest Business handleiding om een account aan te maken

Piwik PRO

Piwik PRO is een alternatief platform van Google Analytics. Piwik PRO zorgt dus ook voor inzicht in de customer journey. Hierbij staat Piwik PRO meer stil bij gegevensbescherming van klanten.

Gebruik de Piwik PRO handleiding om een account aan te maken. 

Youtube

Youtube is een platform voor video’s. Youtube kan voor je bedrijf een goede manier zijn om je naamsbekendheid te vergroten en je producten/diensten te laten zien.

Gebruik de YouTube handleiding om een account aan te maken. 

Zakelijk Instagram account

Instagram is een platform voor foto’s en video’s. Instagram kan voor je bedrijf een goede manier zijn om je naamsbekendheid te vergroten en je producten/diensten te laten zien.

Gebruik de zakelijk Instagram handleiding om een account aan te maken.

Meer weten over online marketing?

Wil je voor jouw bedrijf starten met resultaatgerichte online marketing? Of wil je eens een frisse blik kijken naar je online marketing aanpak. Wij hebben veel ervaring met het uitdenken, inrichten en optimaliseren van online marketing campagnes. Laat ons weten welke uitdaging jij hebt.

Blijf op de hoogte

 

Neem contact op

Heb je vragen over deze blogs? Of wil je aan de slag met online marketing? Neem dan gerust contact op met Jurgen via: jurgen@consigo.nl of 085-888-2822. Wij helpen je graag.

Nieuwste online marketing blogs

Gerelateerde blogs