Overzicht Consigo handleidingen

Overzicht online marketing handleidingen Consigo

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een account en/of het toevoegen van een beheerder voor verschillende online tools? In dit blog vind je een lijst om je per tool op weg te kunnen helpen!

Facebook Business Manager

De Business Manager van Facebook is een handige tool als je met meerdere personen verschillende advertentieaccounts of Facebookpagina’s beheert.

Klik hier voor de handleiding hoe je een Facebook Business Manager account aanmaakt.

Google Ads

Google Ads is het online-advertentieprogramma van Google waarmee je reclame kan maken via zoekcampagnes, bannercampagnes, videocampagnes, shopping-campagnes en app-campagnes.

Klik hier voor de handleiding hoe je een Google Ads account aanmaakt.

Google Analytics

Google Analytics is een dienst van Google om de statistieken van jouw website te verzamelen en gedetailleerd te kunnen weergeven.

Klik hier voor de handleiding hoe je een Google Analytics account aanmaakt.

Google My Business

Google My Business is een tool van Google om de zichtbaarheid van je bedrijf in Google Maps en Google Zoeken te vergroten. Zo zet je je bedrijf gemakkelijk op de kaart en kan je je klanten beter informeren.

Klik hier voor de handleiding hoe je een Google My Business account aanmaakt.

Google Search Console

Google Search Console is een webservice van Google waarmee je de status van de indexering kan controleren en de zichtbaarheid van jouw websites kan optimaliseren

Klik hier voor de handleiding hoe je een Google Search Console account aanmaakt.

Google Tag Manager

Google Tag Manager is een tag-beheersysteem dat door Google is gemaakt om JavaScript- en HTML-tags te beheren die worden gebruikt voor tracking en analyse op  jouw websites.

Klik hier voor de handleiding hoe je een Google Tag Manager account aanmaakt.

Hotjar

Hotjar is de tool om het gedrag van jouw websitebezoekers te analyseren.  Dit gebeurt door het verzamelen van kwalitatieve data via: heatmaps, funnel tracking, user polls, surveys en meer.

Klik hier voor de handleiding hoe je een Hotjar account aanmaakt.

Leadfeeder

Meer leads generen? Via Leadfeeder kun je zien welke bedrijven jou website bezoeken, hoe ze jou gevonden hebben en waar ze in geïnteresseerd zijn.

Klik hier voor de handleiding hoe je een Leadfeeder account aanmaakt.

LinkedIn Campaign Manager

LinkedIn Campaign Manager is een tool waarmee je LinkedIn advertentie- en campagne accounts kunt maken. Ook kun je er je campagnes beheren, rapporten over campagneprestaties verzamelen en meer.

Klik hier voor de handleiding hoe je een LinkedIn Campaign Manager account aanmaakt.

Youtube

Youtube is een platform voor video’s. Youtube kan voor je bedrijf een goeie manier zijn om je naamsbekendheid te vergroten en je producten/diensten te laten zien.

Klik hier voor de handleiding hoe je een Youtube kanaal aanmaakt.

Google Hangouts

Google Hangouts is een gratis chat- en videobel-app voor vrijwel alle platformen.

Klik hier voor de handleiding hoe je een Google Hangouts account aanmaakt.

Meer weten over online marketing?

Wil je voor jouw bedrijf starten met resultaatgerichte online marketing? Of wil je eens een frisse blik kijken naar je online marketing aanpak. Wij hebben veel ervaring met het uitdenken, inrichten en optimaliseren van online marketing campagnes. Laat ons weten welke uitdaging jij hebt.

Blijf op de hoogte

Wij schrijven regelmatig nieuwe blogs over online marketing. Bekijk onze website voor alle blogs of volg ons op LinkedIn. Je kunt je ook direct aanmelden voor onze email met online marketing updates. Zo blijf je eenvoudig op de hoogte.

Neem contact op

Heb je vragen over deze blogs? Of wil je aan de slag met online marketing? Neem dan gerust contact op met Jurgen via: jurgen@consigo.nl of 085-888-2822. Wij helpen je graag.

Nieuwste online marketing blogs

Gerelateerde blogs