Betere website

Wij helpen jou om je website te verbeteren

Je website is je belangrijkste visitekaartje. Vaak één van de allereerste contact momenten. Klanten hebben je gevonden of van je gehoord. Ze ondernemen actie en ze bezoeken je website.

Voor je het beseft besteed je uren per maand of zelf per dag aan je website. Tijd is kostbaar dus deze wil je slim besteden. Hoe weet je of je website goed scoort? Kan het beter?

betere website overtuigende

Overtuigende website

De eerste indruk wil je zo goed mogelijk maken. Je homepage straalt van schoonheid, over de inhoud is goed nagedacht. Aansprekende fotografie met strak geschreven copy.

En toch is je website nooit af. Het kan altijd beter. Wil jij weten hoe je (continu) aan een betere website kan werken?

betere website meetbaarheid

Meetbaarheid

Startpunt voor het effectief verbeteren van je website is meetbaarheid. Met Google Analytics kun je veel data verzamelen.

Gebruik doelen en gebeurtenissen om te leren van je bezoekers. Op basis van deze inzichten bepaal je waar je aan de slag moet.

betere website content optimalisatie

Content optimalisatie

Je verhaal valt of staat met de teksten en fotografie.

Een website bouwen is niet meer het moeilijkste. Een goed en overtuigend verhaal wordt het beste overgebracht in woord, beeld en video.

Wil je weten hoe je dit goed kan aanpakken?

betere website klant onderzoek

Klant onderzoek

Vraag eens aan een aantal van je klanten om feedback te geven op je website. Of laat ons een compact klantonderzoek organiseren.

Veelal komen hier waardevolle inzichten en aanvullingen uit. Op deze manier luister je naar je klanten en verzamel je erg goede feedback voor het verbeteren van je website.

betere website grip digitale groei

Grip op digitale groei

Vraag eens aan een aantal van je klanten om feedback te geven op je website.

Of laat ons een compact klantonderzoek organiseren. Veelal komen hier waardevolle inzichten en aanvullingen uit.

Op deze manier luister je naar je klanten en verzamel je erg goede feedback voor het verbeteren van je website.

Onze klanten

Xcellent

WOZ

Dubline

Hoe kunnen wij helpen?

Focus op wat je wil bereiken en formuleer doelstellingen. Wil je gebruik maken van onze kennis en ervaring? Wij maken graag kennis met jou. Bel ons op 085-888-2822 of vul ons contactformulier in, dan nemen we binnen 48 uur persoonlijk contact met je op.