Betere website

Wij helpen jou om je website te verbeteren

Je website is je belangrijkste visitekaartje. Vaak één van de allereerste contact momenten. Klanten hebben je gevonden of van je gehoord. Ze ondernemen actie en ze bezoeken je website.

Voor je het beseft besteed je uren per maand of zelf per dag aan je website. Tijd is kostbaar dus deze wil je slim besteden. Hoe weet je of je website goed scoort? Kan het beter?

Overtuigende website

De eerste indruk wil je zo goed mogelijk maken. Je homepage straalt van schoonheid, over de inhoud is goed nagedacht. Aansprekende fotografie met strak geschreven copy.

En toch is je website nooit af. Het kan altijd beter. Wil jij weten hoe je (continu) aan een betere website kan werken?

betere website overtuigende
betere website meetbaarheid

Meetbaarheid

Startpunt voor het effectief verbeteren van je website is meetbaarheid. Met Google Analytics kun je veel data verzamelen.

Gebruik doelen en gebeurtenissen om te leren van je bezoekers. Op basis van deze inzichten bepaal je waar je aan de slag moet.

Content optimalisatie

Je verhaal valt of staat met de teksten en fotografie.

Een website bouwen is niet meer het moeilijkste. Een goed en overtuigend verhaal wordt het beste overgebracht in woord, beeld en video.

Wil je weten hoe je dit goed kan aanpakken?

betere website content optimalisatie
betere website klant onderzoek

Klant onderzoek

Vraag eens aan een aantal van je klanten om feedback te geven op je website. Of laat ons een compact klantonderzoek organiseren.

Veelal komen hier waardevolle inzichten en aanvullingen uit. Op deze manier luister je naar je klanten en verzamel je erg goede feedback voor het verbeteren van je website.

Grip op digitale groei

Vraag eens aan een aantal van je klanten om feedback te geven op je website.

Of laat ons een compact klantonderzoek organiseren. Veelal komen hier waardevolle inzichten en aanvullingen uit.

Op deze manier luister je naar je klanten en verzamel je erg goede feedback voor het verbeteren van je website.

betere website grip digitale groei

Onze klanten

Xcellent

WOZ

Dubline

Hoe kunnen wij helpen?

Wil je jouw website optimaliseren of heb je hulp nodig bij het meetbaar maken ervan? Wij staan voor je klaar om jou te helpen. Samen zorgen we ervoor dat jouw website gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk is. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen groeien!