Whitepapers

Online marketing whitepapers

Vanuit Consigo Online Marketing delen wij graag onze kennis en ervaringen. Naast dat wij al vele blogs hebben geschreven over diverse onderwerpen, delen wij onze diepgaande kennis over de diverse online marketing vraagstukken graag met je door middel van de onderstaande whitepapers:

Ben je na het lezen van een whitepaper enthousiast geworden? Of wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen bij jouw online marketing vraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op.

whitepaper-B2B-leadgeneratie-

B2B leadgeneratie

Voor veel B2B bedrijven is het bestaande netwerk dé bron van nieuwe klanten & leads. De behoefte om andere of kanalen in te zetten is amper aanwezig. Immers de klanten komen vanzelf toch? Een zeer gunstig continuüm. Of toch niet?

Wat als het binnenkort minder vanzelf gaat? Hoe effectief is dan je huidige sales aanpak? Hoe zorg je voor voldoende relevante aanvragen?

Download de whitepaper en verdiep je in de wereld van online leadgeneratie.

Online specialisten

voor jou beschikbaar

Nieuwe blogs

per jaar

Whitepapers

speciaal voor jou
Whitepaper-event-marketing-cover

Event marketing

Je bent eruit: je gaat een evenement organiseren. Je hebt een locatie, een datum en sprekers. Nu is het tijd om ervoor te zorgen dat je jouw doelgroep ook daadwerkelijk gaat bereiken en dat de aanmeldingen binnenstromen. Maar hoe pak je dit aan?

Deze whitepaper is geschreven om alle kennis en ervaring over de inzet van resultaatgerichte online marketing voor events te delen. Maak in je event aanpak en organisatie gebruik van deze 3 fases.

Download de whitepaper en leer online marketing in te zetten voor jouw event.