Workshops

Workshops > online marketing

Groei verder door de online marketing workshops

Wil jij de online marketing van jouw onderneming verbeteren maar weet je niet precies hoe en op welke manier? Wij delen graag onze kennis met je in deze gratis online marketing workshops. SEA, SEO en data: op naar een maximale inzet van marketing!


Interesse in online marketing workshops?

Op dit moment verzorgen we alleen workshops op maat. Geef hieronder aan in welke workshop jij interesse hebt. Zodra een nieuwe workshop wordt ingepland, krijg jij als eerste een melding!

gratis online marketing workshop
SEO workshop william

Workshop SEO – Zoekmachine optimalisatie

Ben jij al bezig met het optimaliseren van je website, maar lukt het je niet om hoger in de zoekresultaten van Google te komen?

In deze online workshop leer je hoe je met een slimme SEO strategie je kansen vergroot en krijg je handige tips hoe je dit in fases kunt aanpakken.

Datum: nader te bepalen
Locatie: online
Gratis te volgen

Workshop Google Analytics 4 – Data

Succesvol overstappen naar Google Analytics 4 je website en campagnes verbeteren?

In deze workshop krijg je concrete tips hoe je alle data kunt analyseren en optimaliseren en gaan we dieper in op de belangrijkste overzichten in Google Analytics 4.

Datum: nader te bepalen
Locatie: Amersfoort
Gratis te volgen

Workshop-google-analytics-anouk
Baarn online marketing specialist Jurgen

Workshop Google Ads – Online adverteren

Hoe zorg jij ervoor dat jouw product of dienst op het juiste moment aan de juiste doelgroep wordt laten zien?

In deze workshop leer jij hoe je jouw campagnes effectief opzet. Met concrete tips richt je jouw Google Ads account goed in en kun jij jouw online advertenties optimaliseren.

Datum: nader te bepalen
Locatie: Amersfoort
Gratis te volgen

Heb jij verder nog vragen?

Wil jij meer weten over onze online marketing workshops? Of wil jij de mogelijkheid bespreken voor een incompany training? Neem dan gerust contact op met Jurgen via 085-888-2822.