Over ons

/Over ons
Over ons 2018-04-11T14:09:01+00:00

Consigo Online Marketing

Onze doelstelling: bedrijven laten groeien door de inzet van resultaatgericht online marketing.

Het online marketingteam van Consigo heeft alle kennis en ervaring in huis om voor elke digitale uitdaging een resultaatgerichte aanpak te ontwikkelen. Online denken en doen zit in ons DNA. Wij zijn pragmatische online marketeers die strategisch denken en actief sturen op resultaat.

Wij werken graag samen met ondernemers en organisaties die online resultaat willen behalen. Intussen hebben wij al ruim 50+ bedrijven mogen helpen met online marketing.
Wij werken vanuit onze locaties in Amersfoort en Amsterdam en veelal bij onze klanten op locatie.

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Accelerating digital business

Wij zijn een allround online marketing partner voor ondernemers en organisaties die digitaal willen accelereren. Een goede en onderscheidende online marketing strategie en aanpak is essentieel voor elk bedrijf.

Wil je met jouw bedrijf verdere digitale mogelijkheden verkennen, je business model vernieuwen, of vol gaan inzetten op een geïntegreerde digitale marketing aanpak? Neem dan contact met ons op.

Oprichters

In 2014 is Consigo Online Marketing opgericht door Jurgen ten Brummeler en Boudewijn Boogers. Vanaf de keukentafel heeft Consigo zich doorontwikkeld tot allround online marketing expert die intussen 75+ bedrijven helpt met resultaatgerichte online marketing.

Boudewijn Boogers is een zeer ervaren en gedreven online marketeer. Hij heeft zijn kennis en ervaringen opgebouwd bij Inholland, Maxlead en als zelfstandig ondernemer.

Bij Consigo richt Boudewijn zich met name op alle campagne zaken. Alle campagnekanalen (Google Adwords, Facebook, Bing, YouTube, Marktplaats, Display) en mogelijkheden beheerst hij tot in de details. Hij weet uit elke campagne de maximale resultaten te behalen en deelt zijn kennis met groot plezier met klanten en collega’s.

Jurgen ten Brummeler heeft ruim 15 jaar marketing ervaring. Hij heeft in verschillende marketing en management rollen gewerkt voor onder meer: SONY, IceMobile, Inholland, Wegener en Interpolis.

Bij Consigo richt Jurgen zich vooral op strategie, digitale transformatie, online marketing, kennisoverdracht en marketing coaching. Hiernaast houdt hij zich onder andere bezig met analytics, multichannel marketing, conversie optimalisatie en contentmarketing. Het liefst werkt hij op het snijvlak van ondernemen en online marketing.

#24uur Online marketing support

Naast onze dagelijkse werkzaamheden samen met onze klanten zetten wij ons graag belangeloos in voor:

  • Goede doelen of stichtingen
  • Non-profit organisaties
  • Social startups
  • Of andere mooie initiatieven die wij willen ondersteunen.

Hiervoor gaan wij in totaal 24 uur aan de slag om onze online marketing kennis en ervaring in te zetten voor het goede doel. Als team vinden wij het bijzonder leuk om zo een goede bijdrage te leveren. Wij proberen 4x per jaar onze tijd hiervoor vrij te maken. Wij hebben onder andere Stichting Waterlijn en Stichting Breekjaar met onze online marketing kennis mogen helpen.

Denk je dat wij jou kunnen helpen met #24uur online marketing support? Of ken je een organisatie die onze hulp goed kan gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Waarom Consigo?

  Resultaatgericht

  Team van specialisten

  Pro-actieve kennisdeling

  Eigen unieke werkwijze

  Allround marketing partner

 

Hoe kunnen we helpen?

0+
Tevreden klanten
0+
Online marketing specialisten
0
Locaties
quoteklant