Groeiprogramma

Online marketing groeiprogramma

Het groeiprogramma zijn interactieve trainingssessies. Ze zijn gericht op inspiratie, kennisdeling en vooral direct zelf actief aan de slag. Bij een training mag je na afloop het zelf gaan na uitvoeren. Met het groeiprogramma ga je onder begeleiding van een specialist aan het werk.

Binnen 100 dagen werk je gestructureerd toe naar de gestelde doelen. Tijdens de teamsessies is er tijd voor kennisoverdracht, vragen en coaching. Bovendien krijg je tijdens het groeiprogramma 1-op-1 coachings uren. Hiermee kun je al jouw specifieke vragen stellen en kijken wij actief mee naar jouw voortgang.

Groeiprogramma's online marketing

Groeiprogramma > wat is het?

De start is een kennismakings & kick-off sessie. Hier ga je direct zelf aan de slag met doelen & doelstellingen. Wat wil je concreet bereiken? Is dat realistisch en hoe ga je dat halen?

Tijdens de vervolgsessies deel je je eigen voortgang, learnings (fouten en successen) en resultaten met de groep.

Na afloop heb je niet alleen intensief aan het onderwerp kunnen werken, maar heb je ook een hoop van de ervaringen van anderen geleerd.

groeiprogramma-deelnemen

Waarom deelnemen?

Een groeiprogramma is speciaal geschikt voor professionals die resultaten willen gaan bereiken maar wel zelfstandig voor de uitvoering willen zorgen.

De extra waarde van dit groeiprogramma is de kennis en ervaring die je met de andere deelnemers uit gaat wisselen.

Voordelen:

  • Training & kennisoverdracht van ervaren specialisten
  • Direct zelfstandig actief aan de slag
  • 1-op-1 coaching voor jouw specifieke vragen
  • Inzicht in resultaten en voortgang
  • Actieve kennisdeling tussen de deelnemers
  • Kleine groepen (max 6 deelnemers)
  • Praktische training

groeiprogramma training

Groeiprogramma of een training?

Waar je na een training volledig zelf aan de slag moet, nemen wij je tijdens het groeiprogramma mee.

Gedurende 100 dagen werk je actief aan het onderwerp van je keuze en je gebruikt hier alle kennis die je inmiddels hebt opgedaan. Voor vragen kun je bij onze specialisten terecht.

groeiprogramma google ads

Google Ads groeiprogramma

Het groeiprogramma Google Ads is gericht op professionals die niet alleen kennis willen opdoen tijdens een training maar ook echt aan de slag willen. Je werkt in 100 dagen toe naar de gestelde doelen. Hiervoor krijg je van ons training van gecertificeerde Google Ads specialisten en 1-op-1 begeleiding tussendoor.

Wij trainen in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers, hierdoor is er volop ruimte voor jouw specifieke vragen. Tijdens de sessies deel je zelf je voortgang en resultaten. Hiermee wissel je actief kennis uit met de andere deelnemers en dit vergroot je groeicurve op het Google Ads vlak.

groeiprogramma zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing groeiprogramma

Het SEO groeiprogramma is gericht op professionals die niet alleen kennis willen opdoen tijdens een training maar ook echt aan de slag willen. Je werkt in 100 dagen toe naar de gestelde doelen. Hiervoor krijg je van ons training van SEO specialisten en 1-op-1 begeleiding tussendoor.

Wij trainen in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers, hierdoor is er volop ruimte voor jouw specifieke vragen. Tijdens de sessies deel je zelf je voortgang en resultaten. Hiermee wissel je actief kennis uit met de andere deelnemers en dit vergroot je groeicurve op SEO vlak.

groeiprogramma google analytics

Google Analytics groeiprogramma

Het groeiprogramma Google Analytics is gericht op professionals die niet alleen kennis willen opdoen tijdens een training maar ook echt aan de slag willen. Je werkt in 100 dagen toe naar de gestelde doelen. Hiervoor krijg je van ons training van Google Analytics specialisten en 1-op-1 begeleiding tussendoor.

Wij trainen in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers, hierdoor is er volop ruimte voor jouw specifieke vragen. Tijdens de sessies deel je zelf je voortgang en resultaten. Hiermee wissel je actief kennis uit met de andere deelnemers en dit vergroot je groeicurve op het Analytics vlak.

Heb jij verder nog vragen?

Wil jij meer weten over onze workshops? Of wil jij de mogelijkheid bespreken voor  een incompany training?

Neem dan gerust contact op met Jurgen. Bel 085-888-2822.