Meer bezoek

Wij helpen jou om je doelgroep te bereiken

Hoe meer bezoekers op de website, hoe beter. Je kunt op verschillende manieren werken aan het laten stijgen van je website bezoek. Hoe bereik je nu meer geïnteresseerden? Wil je meer klanten uit een bepaalde doelgroep? Hoeveel van je bezoekers zijn écht relevant?

Online adverteren

De snelste en vaak meest eenvoudige manier om meer bezoekers te trekken is online adverteren. Er zijn vele mogelijkheden en vele platformen waarmee je heel gericht kunt adverteren.

Google Ads, Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, YouTube zijn de bekendste. Meer weten of het effectief inzetten van je online advertenties?

meer bezoekers vindbaarheid verbeteren seo

Vindbaarheid verbeteren (SEO)

Duurzaam werken aan meer website bezoekers? Werk dan aan je vindbaarheid van je website, oftewel SEO: Search Engine Optimisation.

Met een goede SEO aanpak kun je ervoor zorgen dat je hoger in de zoekresultaten van Google komt te staan. Een betere positie binnen Google en dus een vindbare website helpt bij het krijgen van flink meer website bezoekers.

Wil je beter gevonden worden in Google?

Content marketing

Als je verhaal sterk genoeg is, dan is het tijd om deze met zoveel mogelijk mensen te delen. Het organiseren hiervan, wordt content marketing genoemd.

Content marketing kan een effectieve tactiek zijn om je boodschap over te kunnen brengen bij je doelgroep.

Alleen een goed verhaal is echter niet voldoende. Het zorgen voor bereik onder je gewenste klanten is een must. Aan de slag met content marketing?

meer bezoekers content marketing
meer bezoekers grip digitale groei

Grip op digitale groei

Wij helpen veel ondernemers met online marketing. Vanuit ons eigen unieke model werken wij aan groei voor jouw bedrijf. We vertrekken vanuit strategie en een goede online basis.

Wij werken pragmatisch, actiegedreven en houden van een open en eerlijke samenwerking.

Graag delen wij onze expertise en zetten we ons proactief in voor het bereiken van jouw doelen. Wat wil jij bereiken?

Onze klanten

WOZ

consigofotoshoot

 Copywriting

Onze specialisten helpen je bij het schrijven van content voor je website. We optimaliseren landingspagina’s die gericht zijn op het genereren van conversies. Hoe? Door onze aanpak op basis van neuromarketing en de Storybrand methode.