Content marketing

Wij helpen jou je verhaal online te vertellen

Je hebt een uniek bedrijf. Met een verhaal dat je wil vertellen. Op welke wijze raak je jouw doelgroep?

Content marketing draait om storytelling: verrassende, inspirerende en originele verhalen rondom de producten en diensten van jouw bedrijf. En meer.

content marketing

Content marketing

Content marketing is tegenwoordig een term waar je niet meer omheen kunt. Iedereen wil er wel ‘iets’ mee.

Het is een breed begrip en omvat veel, bijvoorbeeld: website, social media, nieuwsbrieven, video, maar ook live events en nog zoveel meer.

Door de inzet van content marketing creëer en verspreid je relevante en aantrekkelijke content om jouw doelgroep te bereiken.

content marketing starten met

Starten met content marketing

Iedereen kan beginnen met content marketing.

Het hoeft echt niet altijd vanaf de start groots aangepakt te worden. Sterker nog, begin gewoon klein en leer van de eerste stappen.

Wil je meer naamsbekendheid? Meer klanten aan je binden? Meer bezoek naar je website? Dan is content marketing een goede stap.

Aanpak content marketing

Analyse content marketing

Strategie & aanpak

Inrichting & optimalisatie

Monitoring

Evalueren

strategie online marketing coach

Content marketing strategie

Het begint met een doordachte content marketing strategie. Met heldere en meetbare doelen. Deze strategie sluit aan bij de ambities en doelstellingen van je bedrijf. Maar hoe doe je dat dan? Hoe en waar begin je?

Wij kunnen je helpen met het ontwikkelen van een content marketing aanpak die werkt voor jouw bedrijf. Wij adviseren je en denken met je mee in de ontwikkeling van het plan.

Zelf geen tijd voor de uitvoering?

Dan kunnen wij hiervoor zorgen. Laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen.


Onze klanten

Xcellent

WOZ

Dubline

Hoe kunnen wij helpen?

Focus op wat je wil bereiken en formuleer doelstellingen. Wil je gebruik maken van onze kennis en ervaring? Wij maken graag kennis met jou. Bel ons op 085-888-2822 of vul ons contactformulier in, dan nemen we binnen 48 uur persoonlijk contact met je op.