Content marketing

Versterk jouw online verhaal met content marketing

✅ Bereik jouw ideale klant

✅ Zet een sterk merkverhaal neer

✅ Content die converteert

Aan de slag met contentmarketing?

Online strateeg Joost denkt met je mee


of plan meteen een groeiplan gesprek

Wat is contentmarketing?

Je hebt een uniek bedrijf. Met een verhaal dat je wil vertellen. Maar hoe bereik je jouw doelgroep en zet je content in die converteert?
Een sterke contentmarketing strategie gaat jouw organisatie helpen om jouw doelgroep echt te bereiken en te overtuigen met goede content en een sterk verhaal.

Hoe werkt contentmarketing?

1. Analyse & scan

Voordat we starten, duiken we in jouw bedrijf. Hoe staat jouw merk er nu voor, wie is je doelgroep en wat doen concurrenten? Het vormt de basis voor onze samenwerking.

2. Strategie & aanpak

Voordat we met content aan de slag gaan, is het belangrijk om te weten wie jouw doelgroep is en waar jouw organisatie voor staat. Dit vraagt om onderzoek en inlevingsvermogen. Dit doen wij op basis van neuromarketing en de e Storybrand en Schrijven voor het brein  methode. In een brandsessie maken we samen met jouw helder wie de doelgroep is, waar zij op aan gaan en waar jouw merk voor staat. Dit vormt de basis en het framework voor de contentmarketingstrategie voor jouw website, social media en campagnes.

“De combinatie van de begeleiding door Consigo en de inzichten uit het boek StoryBrand was een effectieve manier om nieuwe ideeën te genereren en inzicht te krijgen in hoe we onze doelgroep het beste kunnen bereiken.” Kompas Veiligheidsgroep

3. Uitvoering

Hier begint de magie want content = king! Landingspagina’s, foto’s, video’s of social media posts? We zorgen voor aantrekkelijke content die jouw merk laat stralen!

4. Bijsturen & optimalisatie

We monitoren continu de resultaten en sturen bij waar nodig. Met behulp van goede tools zien we welke content we moeten optimaliseren voor het beste resultaat. De resultaten nemen we regelmatig met jou door

Zij gingen je voor

Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix

Wie zijn wij?

Bij Consigo vinden we een persoonlijke aanpak heel belangrijk. Elk bedrijf is anders en wij geloven niet in een standaard marketing aanpak. Als marketingbureau zijn we jouw sparringpartner en zullen we jouw organisatie altijd uitdagen om verder te groeien. Lees hier hoe andere organisaties de samenwerking met ons ervaren.

In deze branches zijn we werkzaam

Onderwijs & Trainingen

Meer aanmeldingen voor jouw onderwijsinstelling

Goede doelen

Maak een betekenisvolle impact met jouw goede doel

IT & Telecom

Ontdek de digitale groeikracht voor jouw IT & Telecom-bedrijf

E-commerce

Maximaliseer verkoop met doeltreffende marketing

Zorg & Gezondheid

Behaal online succes in de gezondheidsbranche

Content marketing met resultaat

Dagelijks worden we overspoeld met content. Websites, social media, mails of video’s: we zien het overal! Jij wil niet verdwijnen tussen deze stroom aan informatie. Met jouw content wil je opvallen en iets betekenen voor (potentiële) klanten.

consigofotoshoot

 Copywriting

Onze specialisten helpen je bij het schrijven van content voor je website. We optimaliseren landingspagina’s die gericht zijn op het genereren van conversies. Hoe? Door onze aanpak op basis van neuromarketing en de Storybrand methode.

SEO content

Wij begrijpen dat SEO essentieel is om jouw website hoger te laten ranken in de zoekresultaten. Ons team helpt je hierbij. Aan de slag gaan met SEO is niet alleen belangrijk voor de zoekmachines, maar ook voor het aanspreken van potentiële klanten.

consigofotoshoot
consigofotoshoot

Fotografie en videografie

Foto’s of video’s laten maken die jouw doelgroep aanspreekt? We ondersteunen je graag bij het maken van bedrijfsvideo’s, foto’s voor je website of een nieuwe branding. We gaan graag in gesprek hoe we deze content op maat kunnen verzorgen.

Visuals vormgeven

Visuele content speelt een belangrijke rol bij het vertellen van jouw verhaal. Infographics, illustraties of brochures? Hierdoor trek je de aandacht van je doelgroep en betrek je hen bij jouw verhaal. We denken graag mee welke visuele content we kunnen creëren.

consigofotoshoot
consigofotoshoot

Social media

Social media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de marketingstrategie van je bedrijf. We helpen je bij het ontwikkelen van een effectieve social media strategie en het creëren van boeiende content die jouw doelgroep aanspreekt en inspireert

Content marketing: hoe kunnen wij helpen?

Wil je advies om jouw content te verbeteren of ben je op zoek naar de creatie van nieuwe visuele content? Wij staan voor je klaar om jou te helpen. Van strategie tot uitvoering. Samen zorgen we ervoor dat jouw unieke verhaal opvalt en een indruk achterlaat bij jouw doelgroep.

Neem vandaag nog contact op met Joost en ontdek hoe wij jou kunnen helpen groeien!