Groei verder

Grip op digitale groei

Home > Trainingen

Wij helpen je met verder groeien

Online marketing is een veelzijdig vakgebied. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Onze online marketeers werken dagelijks aan resultaten voor onze klanten. Wij delen graag onze kennis en expertise met jou.
Wil jij je kennis actualiseren? Verder de diepte in op 1 onderwerp? Handvaten krijgen voor een gestructureerde aanpak? Zelfstandig aan de slag gaan? Kies dan uit onze workshops, trainingen of groeiprogramma’s en meld je aan.

Thumbnail

Workshops

3 basis workshops over online marketing.
Kom òòk langs en volg deze
basis workshops gratis!

Thumbnail

Trainingen

10 specialistische online marketing trainingen.
Oa: Google Ads, Analytics, SEO, LinkedIn, Facebook, SEO. Lees meer!

Thumbnail

Groeiprogramma

100 dagen groeiprogramma’s voor jouw bedrijf. Wij delen onze expertise en begeleiden jou naar resultaten. Meer weten?

Waar bestaat ons trainingsaanbod uit?

Workshops

online-marketing-strategie-aan-de-slag

Je bent van plan te gaan starten met je eigen onderneming. Of je wil nu meer weten over hoe je online marketing voor jouw bedrijf kunt inzetten.

Tot nu toe heb je al wel enige ervaring, maar het is tijd om meer te leren en te kijken wat er verder voor mogelijkheden zijn.

Kom dan langs bij Consigo voor een gratis basis workshop starten met online marketing.

Je hebt een website of webshop en je wil groeien. Online adverteren is een eenvoudige mogelijkheid om meer bezoekers te krijgen.

Als je het slim aanpakt, dan levert het extra klanten op. Interesse? Kom dan langs bij Consigo voor een gratis basis workshop starten met online adverteren.

Je bent van plan een eigen webshop te gaan lanceren? Of je hebt al een webshop en je wil meer weten over online marketing?

Het succesvol maken van een webshop is een flinke uitdaging. Wil je goed van start of weten hoe je meer resultaat kunt behalen?

Kom dan langs bij Consigo voor een gratis basis workshop starten met webshop.

online-marketing-strategie-aan-de-slag

Trainingen

hotjar analyse

Google Analytics training

Google Analytics maakt het eenvoudig om het gedrag van je website bezoekers in kaart te brengen. Hoe maak je nu goed gebruik van de juiste data? Dat is vaak nog een hele uitdaging.

In deze training leer je hoe je slim gebruikt maakt van Google Analytics. Je kunt met de inzichten en resultaten van deze training zelf aan de slag om je resultaten te gaan verbeteren.

Google Ads training

Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, biedt je de mogelijkheid om je online zichtbaarheid richting je klanten te verbeteren.

In deze training leer je hoe je adverteert met Google Ads en hoe je aan de slag kunt gaan met het optimaliseren van je campagnes.

Zoekmachine marketing (SEO)

Je wil meer bezoek en beter vindbaar worden met je website. Door SEO goed toe te passen kun je ervoor zorgen dat je hoger in de zoekresultaten van Google terecht komt.

In deze training leren wij je alles over zoekmachineoptimalisatie. Met onze praktijk kennis zorgen wij voor een hands-on  SEO training.

Content marketing training

Het kan lastig zijn om je te onderscheiden van andere bedrijven of ondernemers. Des te belangrijker het is om een goed en sterk verhaal te hebben die aansluit op de wensen van je doelgroep.

Content marketing is een effectieve tactiek om je boodschap over te  brengen naar je doelgroep. In deze training leren wij je hoe je deze boodschap zo sterk mogelijk opstelt en welke kanalen je hiervoor het beste kunt gebruiken.

Email marketing training

Email marketing is nog altijd een van de best presterende kanalen. De email marketing platformen zijn erg gebruiksvriendelijk geworden en hebben veel extra mogelijkheden. Denk aan bijvoorbeeld marketing automation.

Kortom genoeg kansen om serieus aan werk te maken van je email marketing.

In deze training krijg je een overzicht van alle ins & outs van email marketing.

Facebook marketing training

Facebook is een van de allergrootste social media platformen ter wereld. Zeker ook in Nederland. Gebruik jij al alle mogelijkheden om je doelgroep te bereiken?

Wij leren je in deze training hoe je zo effectief mogelijk Facebook marketing kunt inzetten. Na de training heb je een compleet beeld en kun je concreet aan de slag.

Instagram marketing training

Instagram is ongekend populair. Het platform groeit dagelijks. Zeker onder de jonge(re) doelgroep. Er zijn al ruim 4 miljoen gebruikers in Nederland.

Net als de inzet van Facebook is Instagram erg interessant voor veel bedrijven.

Bereik jij al je doelgroep op Instagram? Wil je alles weten over dit kanaal? Kom dan naar deze training.

LinkedIn marketing training

LinkedIn is met 500 miljoen gebruikers het grootste zakelijke netwerkplatform ter wereld. Nederland heeft bijna 7 miljoen gebruikers. Dit komt neer op 75% van de professionals.

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste mensen ontmoet, of wil je als ondernemer adverteren op LinkedIn? Dit, en nog veel meer, leren we je in deze training.

Video marketing training

Deze training gaat ervoor zorgen dat je goed van start kunt gaan met video marketing. Video is een zeer krachtig communicatiemiddel, maar kan ook zeer kostbaar zijn.

In deze training leren wij je hoe je video marketing het beste kunt inzetten en wat de belangrijkste voorwaarden voor succes zijn.

Recruitment marketing training

Het vinden van nieuwe collega’s is bij veel bedrijven een uitdaging. Op eigen kracht kun je goed werken aan je online recruitment. Wil je weten hoe?

Kom dan langs tijdens onze training en leer hoe je zelf effectief online kunt gaan werven.

Groeiprogramma's

Het groeiprogramma Google Ads is gericht op professionals die niet alleen kennis willen opdoen tijdens een training maar ook echt aan de slag willen.  

Je werkt in 100 dagen toe naar de gestelde doelen. Hiervoor krijg je van ons training van gecertificeerde Google Ads specialisten en 1-op-1 begeleiding tussendoor.

Het SEO groeiprogramma is gericht op professionals die niet alleen kennis willen opdoen tijdens een training maar ook echt aan de slag willen.

Je werkt in 100 dagen toe naar de gestelde doelen. Hiervoor krijg je van ons training van SEO specialisten en 1-op-1 begeleiding tussendoor.

Het groeiprogramma Google Analytics is gericht op professionals die niet alleen kennis willen opdoen tijdens een training maar ook echt aan de slag willen.

Je werkt in 100 dagen toe naar de gestelde doelen. Hiervoor krijg je van ons training van Google Analytics specialisten en 1-op-1 begeleiding tussendoor.

Wat wil jij leren?

Training Consigo
Training Consigo

Workshops, trainingen & groeiprogramma's

Naast onze samenwerkingen met klanten delen wij graag onze kennis. Hiervoor hebben wij speciaal ontwikkelde workshops, trainingen en groeiprogramma’s.

Workshops                   > gratis workshops voor starters
Trainingen                    > trainingen voor professionals
Groeiprogramma’s     > 100 dagen programma gericht op groei

Intussen hebben al ruim 350 deelnemers mogen verwelkomen. Onze trainingen worden beoordeeld met een 8,5!

Workshops

Overzicht in 1 ochtend!

€ 0

 • Keuze uit 3 basis workshops
 • Start ook met online marketing
 • Gratis deelname
Kom langs >

Trainingen

In 1 middag op de hoogte!

€ 299

 • Keuze uit 10+ trainingen
 • Leer van ervaren specialisten
 • Kleine groepen
 • Praktische trainingen
 • Direct aan de slag!
 • Schrijf je in!
Schrijf je in! >

Groeiprogramma's

Binnen 100 dagen resultaat!

€ 499

 • 3x groeiprogramma's voor: Analytics, Google Ads & SEO
 • Training van ervaren specialisten
 • Coaching en advies op maat
 • Maandelijks 1-op-1 overleg
 • Samen werken aan resultaat
 • Leren van andere deelnemers
 • Kleine groepen
 • Direct aan de slag
 • Start met groeien!
Start met groeien! >

Wat zeggen deelnemers over ons

3

Workshops

gratis voor jou
10

Trainingen

up-to-date in 1 sessie
100

Dagen groei programma

voor echte resultaten
Consigo Online Marketing

Wij delen graag onze kennis en expertise
Volg één van onze sessies en ga zelf aan de slag

Hoe kunnen wij helpen?

Wij maken graag kennis met jou. Vul jouw gegevens in of bel: 085-888-2822