Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Word beter gevonden in Google met SEO

✅ Hoger in de Google zoekresultaten

✅ Meer relevante website bezoekers

✅ Hogere conversieratio’s

Aan de slag met SEO? Online strateeg Joost denkt met je mee


of plan direct een groeiplan gesprek


Ben jij al bezig met het optimaliseren van je website, maar lukt het je niet om hoger in de zoekresultaten van Google te komen? Trek je niet genoeg bezoekers naar je website en blijven je conversies achter?

SEO marketing helpt je om op te vallen. Met de juiste inzet van SEO word je online beter gevonden en vindt de doelgroep bij jou waar ze naar op zoek zijn.

★★★★
Consigo heeft ons goede input gegeven en onze website geoptimaliseerd voor een betere vindbaarheid. Duidelijke communicatie en goede input.Dit betekent concreet beter vindbaar en uiteindelijk meer omzet.
Wolter Strijker

★★★★
Veel know-how, persoonlijke service en de klant staat centraal – dat typeert Consigo! 
Anouschka Lyklema

★★★★


Of bekijk deze 5 tips om je vindbaarheid te verbeteren

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie (SEO)?

1. Analyse & website scan

Hoe staan de website en online vindbaarheid er nu voor? Op basis van een analyse bepalen we waar jouw organisatie nu staat. Op welke zoekwoorden wordt jouw organisatie gevonden? Welke zoekwoorden zijn interessant om op gevonden te worden? Welke zoekwoorden gebruikt jouw doelgroep? 

Op basis van deze analyse maken we een plan van aanpak. Samen bepalen we de doelstelling en bepalen we welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw organisatie.

2. Strategie & aanpak

Een goede SEO score van je website hangt af van drie factoren

  • Goede, relevante content
  • Techniek van de website
  • Autoriteit van je domein  binnen Google

Vanuit de analyse en strategie gaan we met alle drie de onderdelen aan de slag en stemmen waar nodig zaken af met de desbetreffende webbouwer.

2. Monitoren, evalueren en optimaliseren

SEO is een continu proces. Het vergt veel tijd en inspanning. Monitoren van de SEO werkzaamheden is daarom essentieel om de voortgang en resultaten bij te houden en te blijven optimaliseren.

Zij gingen je voor

Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix

Wie zijn wij?

Bij Consigo vinden we een persoonlijke aanpak heel belangrijk. Elk bedrijf is anders en wij geloven niet in een standaard marketing aanpak. Als marketingbureau zijn we jouw sparringpartner en zullen we jouw organisatie altijd uitdagen om verder te groeien. Lees hier hoe andere organisaties de samenwerking met ons ervaren.

Hoger in Google

Door relevante zoekwoorden en content te gebruiken, stijgt je positie in de zoekresultaten. Hierdoor vergroot je de kans dat de doelgroep je vindt en vertrouwen in je heeft. Met een hogere positie in Google krijg jij meer bezoekers en ontdekken zij wat jouw bedrijf te bieden heeft.

Meer relevante bezoekers

In tegenstelling tot betaalde advertenties, trekt SEO organisch verkeer naar jouw website. Door je content, techniek en autoriteit te verbeteren, trek jij de juiste doelgroep aan. Dit zorgt voor meer relevante bezoekers, die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.

Hogere conversieratio

Met SEO trek je niet alleen meer verkeer naar je website aan, je verbetert ook de kwaliteit van dat verkeer. Een aankoop doen, contact opnemen of het inschrijven voor de nieuwsbrief? Door de juiste boodschap aan te bieden, help je de bezoeker om een actie te ondernemen.

SEO: hoe kunnen wij helpen?

Ben je nieuw in SEO of wil je juist je strategie verbeteren? Wij zijn er om je te helpen. Van zoekwoordenonderzoek en website advies tot linkbuilding. Wij bieden de juiste SEO werkzaamheden aan om je te helpen je online zichtbaarheid te vergroten, meer verkeer naar je website te trekken zodat zij converteren.

Neem vandaag nog contact op met Joost en ontdek hoe wij jou kunnen helpen groeien!