Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wij helpen jou om gevonden te worden

Vrijwel elke zoektocht van klanten start met een zoekopdracht in Google. Het is een onmisbare schakel geworden voor elk bedrijf. Hier start de oriëntatie van aanstaande klanten.

Continu adverteren om bovenaan te staan is ontzettend kostbaar. Hierdoor is het voor elk bedrijf interessant om serieus met zoekmachine optimalisatie (SEO) aan de slag te gaan.

Zoekmachine optimalisatie seo

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Veel bedrijven hebben weliswaar Google Analytics gekoppeld aan hun website maar daarbij Goed online gevonden worden is niet morgen gerealiseerd. Het aantal websites is niet meer te tellen en iedereen wil op de eerste pagina staan.

Om goed te scoren is het van belang om 3 onderdelen op elkaar af te stemmen: content, techniek, autoriteit.

Voor het verbeteren van je vindbaarheid moet je actief aan de slag gaan en blijven. Google ontwikkelt doorlopend zijn algoritmes en ook de concurrentie zit niet stil.

Aanpak zoekmachine optimalisatie

Analyse & website scan

Strategie & aanpak

Inrichting & optimalisatie

Monitoring

Evalueren

SEO-zoekmachine-optimalisatie-doorlopend

Doorlopende zoekmachine optimalisatie

Na de eerste fase is het belangrijk om doorlopend verder te werken. Google waardeert actieve websites waarbij er regelmatig content geplaatst wordt.

Een goede zoekmachine aanpak is er een die gericht is op de langere termijn. Kijk naar de resultaten die je bereikt en waar je verder kunt optimaliseren.

Wil je aan de slag met zoekmachine marketing?


Onze klanten

Xcellent

WOZ

Dubline

Hoe kunnen wij helpen?

Focus op wat je wil bereiken en formuleer doelstellingen. Wil je gebruik maken van onze kennis en ervaring? Wij maken graag kennis met jou. Bel ons op 085-888-2822 of vul ons contactformulier in, dan nemen we binnen 48 uur persoonlijk contact met je op.