Werken bij

Consigo > Werken bij

Wij zijn een enthousiast en gedreven team van online marketing specialisten. Vanuit Amersfoort werken wij met veel plezier samen aan diverse opdrachten voor onze klanten.

Dagelijks helpen wij vele klanten in meer dan 10 verschillende branches met online marketing advies en resultaat.

Benieuwd hoe het is om bij Consigo te werken? Bekijk dan deze video.

Team

Ons team bestaat uit diverse specialisten. Wij hebben heel veel kennis en expertise in huis. Daarnaast werken we met een vaste groep freelancers die ons helpen. 

Samen met het team vieren wij onze gezamenlijke successen – met champagne! Elke kwartaal plannen wij een teamuitje. Soms sportief, soms lekker eten. Ideeën hiervoor zijn altijd welkom.

team online marketing specialisten

Locatie

Ons kantoor bevindt zich midden in Amersfoort. Zeer goed bereikbaar met de fiets, OV en auto. Wij kijken uit over de binnenstad.

Naast onze goede werkplekken maken wij veel gebruik van de meeting kamers. Hier kun je afspreken met klanten, rustig bellen of even geconcentreerd werken.

Op de gang staan twee sta tafels. Hier kun je ter afwisseling werken en is een prima plek voor een kort overleg of een telefonische afspraak.

Samenwerken

Wij geloven in een open en directe samenwerking met klanten en geven een transparant inzicht in de uitgevoerde werkzaamheden.

Als je zaken zelf niet weet of wilt sparren met een collega, dan is er altijd iemand die met je mee kan kijken en je verder op weg helpt.

Je hebt altijd zelf rechtstreeks contact met de klant. Bij ons geen project- of accountmanagement rollen.

Groei verder > 

Bij Consigo vinden we groei belangrijk. Niet alleen voor onze klanten maar ook voor ons team.

Regelmatig geven we workshops en trainingen waar je zelf ook aan kunt deelnemen. Misschien wil je zelf graag intern een training geven of ontwikkelen. Dat kan ook.

Een voorbeeld hiervan zijn de kennissessies die we twee keer per week houden waarin een teamlid zijn of haar kennis deelt met het team.

Naast dat we intern veel kennis met elkaar delen, maken we ook gebruik van externe trainingen.  Mocht je verder willen groeien in een bepaalde expertise dan zoeken wij een passende training.

Dag bij Consigo

Hoe ziet een dag bij Consigo eruit?

We starten de dag met een dagstart. In 15 minuten praten we elkaar bij over ieders agenda, resultaten en vragen.

Je plant zelf je agenda. Deze bestaat vaak uit: (online) meetings met klanten, overleg met collega’s en werkzaamheden die bij jouw functie passen, zoals analyses maken of campagnes uitwerken, afhankelijk van jouw expertise.

In de middag haalt een collega lekkere verse broodjes en andere dingen bij de supermarkt beneden en lunchen we samen.

Geen dag is hetzelfde en dat maakt werken bij Consigo juist zo leuk!

Enthousiast geworden? Bekijk onze vacatures!