Online adverteren

Online adverteren helpt om gericht je doelgroep te bereiken

✅ Gericht je doelgroep bereiken

✅ Vergroot je online zichtbaarheid

✅ Vergroot je conversieratio

Aan de slag met online adverteren?
Online strateeg Joost denkt met je mee

of plan direct een groeiplan gesprek. 

Investeer jij in advertenties maar zijn de kosten per conversie nog te hoog? Weet je niet precies wat je moet optimaliseren om een geslaagde campagne te draaien? Of ben je überhaupt nog niet zichtbaar (genoeg)?

Online adverteren helpt je om je doelgroep te bereiken. Met de juiste boodschap, op het beste moment, bereik jij via verschillende kanalen jouw potentiële klanten.

Hoe werkt online adverteren?

1. Analyse

Hoe ziet je huidige advertentiestrategie eruit? Wie is je doelgroep en hoe is de markt? We identificeren successen, pijnpunten en kansen om een startpunt te bepalen.

2. Strategie & aanpak

Op basis van de analyse ontwikkelen we een unieke strategie en aanpak. Ons doel is dat we campagnes ontwikkelen die maximale resultaten opleveren, met zo min mogelijk budget.

3. Inrichting & beheer

Van strategie naar uitvoering. In samenspraak met jou, richten we de advertentieplatformen in. We beheren de campagnes actief, zodat ze blijven aansluiten bij je doelen en doelgroep.

4. Bijsturen & Optimalisatie

Met behulp van data en/of dashboards monitoren we de prestaties van je campagnes. Hierdoor maken we continu aanpassingen om het maximale uit jouw budget te halen.

Zij gingen je voor

Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix
Klant marnix

Wie zijn wij?

Bij Consigo vinden we een persoonlijke aanpak heel belangrijk. Elk bedrijf is anders en wij geloven niet in een standaard marketing aanpak. Als marketingbureau zijn we jouw sparringpartner en zullen we jouw organisatie altijd uitdagen om verder te groeien. Lees hier hoe andere organisaties de samenwerking met ons ervaren.

Online adverteren op verschillende kanalen

Online adverteren kan op verschillende kanalen.

SEA

Adverteren via zoekmachines (SEA) is het meest gebruikte en bekendste online kanaal. Via platforms zoals Google Ads en Bing Ads plaatsen we jouw bedrijf bovenaan de zoekresultaten. Op basis van een SEA scan weten we precies hoe je advertenties inzetten.

Display adverteren

Display adverteren is een krachtige manier om je merk onder de aandacht te brengen. Deze advertenties zijn zeer geschikt als je jouw naamsbekendheid en online zichtbaarheid wil vergroten.

Performance Max campagnes

Met Performance Max campagnes ben je zichtbaar op alle kanalen binnen Google. Hierdoor vergroot je je zichtbaarheid en kun je snel en gemakkelijk campagnes aanmaken.

YouTube adverteren

Video is niet meer weg te denken uit de online marketing mix. Het is een van de meest boeiende vormen van content. Met jouw video advertentie kun je daardoor veel mensen bereiken, zodat hij perfect aansluit bij je doelgroep.

Adverteren op social media

Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok of een ander social media platform? Op alle bekende kanalen kun je uitstekend adverteren! Vind en bereik heel gericht je doelgroep en bouw aan je merkbekendheid, engagement en uiteindelijk conversies.

Sta boven de organische zoekresultaten

Met een strategische aanpak van online advertising staat jouw merk prominent bovenaan in de zoekresultaten. Dit vergroot de kans dat je doelgroep klikt op jouw website, in plaats van die van je concurrenten. Van Google Zoeken tot Google Maps – met een slimme strategie word je zichtbaar op de juiste plek.

Haal meer uit je budget

Betaal je te veel voor elke conversie en maak je je zorgen over de besteding van je  marketingbudget? Met een goed opgezette campagne optimaliseer je je uitgaven en behaal je betere resultaten voor minder geld. Van potentiële klanten, naar bezoekersaantallen, tot concrete verkoop!

Online zichtbaarheid op verschillende kanalen

Met online adverteren hoef je niet alleen te verschijnen in Google, maar ben je zichtbaar op meerdere kanalen. Social media, YouTube of Display? Plaats je advertentie op het kanaal waar jouw doelgroep actief is. Op die manier is jouw bedrijf er precies waar en wanneer je potentiële klant actie wil ondernemen.


Of bekijk onze cases

Online adverteren: hoe kunnen wij helpen?

Gebrek aan expertise en tijd? Wil je je strategie verbeteren of ben je helemaal nieuw in online adverteren? Wij zijn er om je te helpen om je online zichtbaarheid te vergroten en het maximale uit je budget te halen.

Neem vandaag nog contact op met Joost en ontdek hoe wij jou kunnen helpen groeien!