HBO stage online marketing

Consigo > Groei Verder

Je hebt passie voor het internet en marketing. Je bent enthousiast, leergierig, creatief en een teamworker. Kortom: je bent de ideale stagiair voor Consigo.

Zo ga jij ons ondersteunen in alle online marketingactiviteiten van onze klanten en heb jij de touwtjes in handen van al onze social media kanalen.

Is online marketing helemaal jouw ding en wil je meewerken aan geweldige resultaten? Dan ben jij een waardevolle aanvulling op ons team. Wil jij met jouw kennis en kunde shinen in hartje Amersfoort? Lees dan vooral verder.

Ben jij de stagiair die wij zoeken?

De ideale stagiair bij Consigo is nieuwsgierig naar de wereld van online marketing, krijgt energie van mooie resultaten en is niet bang voor een uitdaging.

Verder beschik je over:

  • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden
  • Creativiteit, proactiviteit en je bent analytisch ingesteld
  • Een zelfstandige werkhouding en een goede set skills in plannen

Heb je ooit al eens gewerkt met Google Analytics, Google Ads, WordPress en mailprogramma’s zoals Mailchimp en MailPlus? Top, dit geeft jou al een streepje voor bij de rest.

Wat krijg je van ons?

Wanneer je start bij Consigo, dan staat daar uiteraard iets tegenover:

  • Marktconforme stagevergoeding
  • Je neemt deel aan alle teamsessies en interne kennissessies
  • Een gezellige, collegiale en ambitieuze cultuur
  • Begeleiding op HBO niveau

Benieuwd met welke collega’s jij straks gaat samenwerken?

Wat ga jij doen?

Wij zijn enthousiast over ons werk en dit willen wij graag aan jou overbrengen. Daarom leren wij jou graag alle aspecten van online marketing. Zo kun je meewerken aan toffe projecten voor onze klanten. Hierin krijg je alle ruimte en vrijheid voor je eigen creativiteit.

Jij gaat je onder andere bezig houden met:

  • Je creëert content en heb je andere creatieve ideeën? Kom maar op!
  • Je gaat aan de slag met zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Je maakt online marketing scans voor onze klanten

En nog veel meer! ?

Wie zijn wij?

Consigo draait al wat jaren mee. Sinds de start in 2013 zijn we flink gegroeid, zowel in de hoeveelheid klanten als collega’s. Je komt bij ons terecht in een jong team met online marketing specialisten. Omdat we elkaar als collega’s vaak zien, hechten we veel waarde aan een plezierige werksfeer.

Ons kantoor bevindt zich in hartje Amersfoort, inclusief uitzicht op de Onze Lieve Vrouwetoren. Hier werken we aan uiteenlopende opdrachten voor onze klanten. We drinken graag een borrel of gaan er met z’n alle op uit. Successen moeten immers gevierd worden!

Drink jij binnenkort een borreltje mee? Neem dan contact op met Jurgen ten Brummeler (jurgen@consigo.nl of tel: 06-31780710) of laat hieronder een berichtje achter met jouw motivatie en cv of een link naar jouw LinkedIn profiel.

Ontmoet ons team