Strategie

Wij helpen jou met strategie

Als ondernemer met digitale ambities wil je de juiste keuzes maken voor de groei van je bedrijf. Maar waar begin je? En wat kun of moet je inzetten? Wij helpen je graag met een goed doordacht plan voor jouw digitale ambitie

Online marketing strategie

Een goed doordachte online marketing strategie is essentieel. Jouw ambitie, visie en bedrijfsdoelstellingen zijn het uitgangspunt.

Op basis daarvan bepalen we vervolgens de juiste online marketing strategie. Aansluitend op de strategische keuzes kiezen we in samenspraak met jou de meest effectieve kanalen.

We leggen je uiteraard uit waarom we bepaalde keuzes maken.

strategie online marketing
strategie online marketing

Online marketing scan

Ontwikkelingen en kansen in het online marketing vakgebied volgen elkaar supersnel op.

Denk aan:

  • Meer inzetten op content marketing?
  • Aan de slag met een nieuwe website?
  • Starten met marketing automation?
  • Inzetten op verbetering van de vindbaarheid (SEO)?
  • Het online marketing team beter laten samenwerking?

Hoe wil je je bedrijf en team verder laten groeien om te kunnen profiteren van alle digitale kansen? Met een online marketing scan krijg je een helder beeld.

Online marketing coaching

Je wil de juiste keuzes maken in de online ontwikkeling van jouw bedrijf of marketing team. Wil je ook de uitvoering in eigen hand houden?

Dan is online marketing coaching een goede optie voor je. Je maakt zo gebruik van onze digitale expertise, maar de uitvoering doe je zelf.

Neem contact met ons op om kennis te maken en direct te horen hoe wij jou kunnen helpen.

strategie online marketing coach
strategie ecommerce management

E-commerce management

Het starten van een webshop of het uitbouwen ervan is vaak een flinke uitdaging. Vaak komt hier meer bij kijken dan vooraf gedacht. Een webshop staat snel online, maar hoe zorg je voor bezoek en verkoop?

Wil je voordat je gaat starten met een webshop eens praten met een specialist? Of heb je hulp nodig voor het verbeteren van je e-commerce aanpak?

Neem dan contact met ons op.

Online marketing audit

Investeren in een nieuwe of bestaande website/webshop kan een kostbare zaak zijn. Hoeveel tijd en budget heb je nodig om er een succes van te maken? Je hebt tenslotte nog geen inzicht in resultaten. Wat kun je verwachten?

Een online marketing audit kan je helpen met inzichten en advies. Je krijgt zo een goed beeld hoe je de online marketing voor jouw bedrijf of organisatie kunt aanpakken.

strategie online marketing audit
strategie ecommerce management

Online marketing en de AVG

Inmiddels is vrijwel iedereen wel bekend met de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze wet is per 25 mei 2018 ingetreden.

Elk bedrijf heeft te maken met persoonsgegevens en moet daarom zijn of haar beleid rondom het verwerken van persoonsgegevens aanpassen. Maar waar begin je?

Wij kunnen je o.a. helpen met:

  • AVG scan
  • Privacy & verwerkersovereenkomst
  • Cookie instellingen + melding
  • Analytics inrichting

Onze klanten

Xcellent

WOZ

Dubline

Hoe kunnen wij helpen?

Wil je een sterke marketingstrategie ontwikkelen of heb je advies nodig om jouw huidige strategie te verbeteren? Wij staan voor je klaar om jou te helpen. Samen zorgen we ervoor dat jouw marketingdoelen bereikt worden. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen groeien!