Online marketing strategie

Wij helpen jou om strategie te ontwikkelen

Waar zie je groeikansen? Op welke doelgroep wil je je richten? Welke klanten wil je aantrekken? Wat voor resultaten wil je bereiken? Dit zijn allemaal strategische vraagstukken op online marketing vlak. Wij helpen veel van onze klanten verder met dit soort vraagstukken.

Online marketing scan

Online marketing strategie

Je hebt een website. Je zet diverse kanalen in, maar toch haal je er niet of nauwelijks wat uit. Geen zichtbaarheid en geen conversies. Een online marketing strategie biedt uitkomst. Een doordachte en onderscheidende strategie is essentieel om jouw bedrijf richting te geven.

Met een online marketing strategie definieer je heldere doelen die bijdragen aan jouw bedrijfsdoelstellingen. Een goede online marketingstrategie hoeft niet moeilijk te zijn. Wel is het belangrijk dat je de tijd neemt om hier goed over na te denken.

Vaak helpt het om er een goede sparringpartner bij te betrekken. Een frisse blik van buiten naar binnen kan voor verrassende inzichten zorgen.

Strategie aanpak

Strategie aanpak

Wij helpen graag met het opzetten, vormgeven en structureren van een goed doordachte online marketing strategie. Dit werken wij altijd in co-creatie vorm uit.

Hiervoor gebruiken wij 4 onderdelen:

  • Ambitie
  • Doelen
  • Strategie
  • Doelstellingen

In onze strategie aanpak gaan wij uit van een realistische context. Geen “over de top” plannen maar concreet, haalbaar en uitvoerbaar.

Strategie aan de slag

Aan de slag!

Het belangrijkste onderdeel van strategie is de uitvoering. Strategie = executie wordt ook wel gezegd. Plannen blijven plannen als ze niet in acties worden omgezet.

Onze online marketing strategie ontwikkelen wij pragmatisch en in een compact format. Wij werken altijd met concrete doelen en doelstellingen. Altijd haalbaar, soms flink ambitieus.

Je kunt vanuit het strategieplan direct zelf aan de slag. Wij helpen uiteraard graag met de uitvoering.