Social media marketing

Wij helpen jou om meer bereik te krijgen

Groeien in het aantal volgers gaat niet vanzelf. Het uitvoeren van een succesvolle social media aanpak is niet eenvoudig. Het vraagt om creativiteit, betrokkenheid en het liefst op dagelijkse basis.

Wil jij aan de slag met social media? Wil je meer resultaten bereiken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

social media marketing facebook

Facebook marketing

Facebook marketing
Vrijwel het grootste social media platform in Nederland. Vrijwel, want WhatsApp staat op nummer 1. Voor een bedrijf biedt dit kansen. Ben je al actief en levert je inspanning voldoende op?

Je kunt Facebook voor veel verschillende doelen inzetten. Een eigen Facebook pagina vormt de basis, om hierna verder te werken aan het vergroten van volgers en bezoekers.

Wil je naast organisch bereik ook verder met adverteren? Neem dan contact met ons op.

social media marketing linkedin

LinkedIn marketing

Zakelijk kun je niet om LinkedIn heen. Wie gebruikt het niet? Nederland heeft de hoogste LinkedIn dichtheid ter wereld. Kortom een must voor je marketingaanpak.

Veel ondernemers of marketeers zijn zelf actief op persoonlijke titel. De inzet van LinkedIn voor je bedrijf is vaak lastiger te bepalen en te realiseren.

Wij hebben ervaring met de LinkedIn voor vele bedrijven. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

social media marketing YouTube

YouTube marketing

Video marketing staat al jaren bovenaan alle trend lijstjes. Vrijwel elk bedrijf heeft al eens met video kennis gemaakt.

Van alle communicatievormen is video bij uitstek de meest krachtige. Je boodschap kan heel pakkend in beeld gebracht worden. Het creëren van goede video’s is echt een specialisme.

Heb je video’s van je diensten of producten? Wil je deze inzetten voor campagnes? Of wil je ze beter vindbaar maken in Youtube?

Neem voor alle vragen rondom de inzet van YouTube contact met ons op.

Aanpak social media marketing

Analyse social kanalen

Strategie & aanpak

Inrichting & optimalisatie

Monitoring

Evalueren

social media marketing instagram

Instagram marketing

Instagram is onderdeel van Facebook. Toch vraagt het om een compleet eigen benadering. Het gebruik van Instagram verschilt aanzienlijk met Facebook.

Krachtige, originele, visuele content is onmisbaar voor een goede Instagram marketing aanpak.

Wil jij aan de slag met Instagram? Laat ons weten hoe wij je kunnen helpen en neem contact met ons op.

Onze klanten

Xcellent

WOZ

Dubline

Hoe kunnen wij helpen?

Focus op wat je wil bereiken en formuleer doelstellingen. Wil je gebruik maken van onze kennis en ervaring? Wij maken graag kennis met jou. Bel ons op 085-888-2822 of vul ons contactformulier in, dan nemen we binnen 48 uur persoonlijk contact met je op.