Online marketing scan

Wij helpen jou met de juiste inzichten

Wil je weten of de online marketing aanpak voor jouw bedrijf nog actueel is? Ben je op zoek naar nieuwe manieren om meer klanten te bereiken? En hoe je meer conversie en rendement kunt realiseren?

Al deze vragen zijn herkenbaar voor veel ondernemers en marketeers. Hoe bepaal je waar er nog kansen liggen en welke vervolgstappen je kunt gaan zetten?

Online marketing scan

Hoe werkt een online marketing scan?

Vanuit een eerste kennismakingsgesprek bepalen wij gezamenlijk met jou de wensen van deze scan. Aangezien het doel van deze scan per bedrijf verschilt, geloven wij in een maatwerk oplossing.

Er zijn vele (gratis) online tools te vinden die websites op vele parameters scannen maar vervolgens weet je nog niet wat nu echt belangrijk is en waar je de prioriteit moet leggen.

online-marketing-scan-aanpak

Online marketing scan > aanpak

Onze online marketing scan bestaat uit 5 onderdelen.

Inhoud online marketing scan:

  • Online marketing strategie
  • Campagnes
  • Content website
  • Meetbaarheid website
  • Inzet social media kanalen

Per onderdeel scannen wij de huidige aanpak en de resultaten en kijken wij naar de relevante concurrenten. Vanuit deze data en inzichten stellen wij per onderdeel een concrete lijst van adviezen en actiepunten op. Heel pragmatisch en concreet om zelf direct mee aan de slag te gaan.

online marketing scan interesse

Interesse in een online marketing scan?

Wil je de juiste keuzes maken in de online ontwikkeling voor jouw bedrijf of marketing team? Wil je weten waar optimalisaties mogelijk zijn en waar je kunt vernieuwen?

Dan is een online marketing scan op maat iets om verder over na te denken.

We vertellen je hier graag meer over. Neem contact met ons op om kennis te maken en direct te horen hoe wij jou kunnen helpen.