Aanmaken van een Mailchimp account

Aanmaken mailchimp account

Mailchimp

Heb je nog geen Mailchimp account? Volg dan deze handleiding. In onderstaande stappen helpen wij je met het aanmaken van een account.

Wil je eerst meer weten bekijk dan hier alle info vanuit Google over Mailchimp.

Aanmaken Mailchimp account

Stap 1: Account aanmaken 
Stap 2: Account activeren
Stap 3: Account instellen

Het is erg handig om 1 centraal email adres te gebruiken voor alle online accounts. Wij noemen dit vaak het master account. Met 1 email adres en inlog kun je dan gemakkelijk bij diensten. 

Wil je hier meer over weten? Lees dan ons blog over het opzetten en de voordelen van 1 master account.

Stap 1: Account aanmaken 

Klik hier om een Mailchimp account aan te maken. Klik op ‘’Sign up free’’. 

Aanmaken_van_een_Mailchiimp_account_afb.2

u003cemu003eAfbeelding: Doelen in Google Analyticsu003c/emu003e

Stap 2: Account activeren

Wanneer je je email adres, gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevuld is het tijd om je account te activeren. Open het gebruikte mail adres en zoek naar een mail van “Mailchimp Client Services” en klik op “Account Activeren”

Aanmaken_van_een_Mailchimp_account_afb.3

Stap 3: Account Instellen

Wanneer je account geactiveerd is kun je beginnen met het instellen van je Mailchimp account. Kies welk abonnement je wilt, vul je gegevens in en doorloop alle stappen totdat je klaar bent met instellen van je Mailchimp account.

Aanmaken_van_een_Mailchimp_account_afb.5

Aan de slag met Mailchimp

Je hebt nu je eigen Mailchimp account aangemaakt. Gefeliciteerd! Je bent nu klaar om er mee aan de slag te gaan. Heb je verder vragen over het inrichten of gebruik van Mailchimp laat het dan weten. Wij helpen je graag verder.

Meer weten over online marketing?

Wil je voor jouw bedrijf starten met resultaatgerichte online marketing? Of wil je eens een frisse blik kijken naar je online marketing aanpak. Wij hebben veel ervaring met het uitdenken, inrichten en optimaliseren van online marketing campagnes. Laat ons weten welke uitdaging jij hebt.

Blijf op de hoogte

Wij schrijven regelmatig nieuwe blogs over online marketing. Bekijk onze website voor alle blogs of volg ons op LinkedIn. Je kunt je ook direct aanmelden voor onze email met online marketing updates. Zo blijf je eenvoudig op de hoogte.

Neem contact op

Heb je vragen over deze blogs? Of wil je aan de slag met online marketing? Neem dan gerust contact op met Jurgen via: jurgen@consigo.nl of 085-888-2822. Wij helpen je graag.

Nieuwste online marketing blogs

Gerelateerde blogs