Aanmaken van een Hotjar account

Aanmaken Hotjar account

Hotjar account

Heb je nog geen Hotjar account? Volg dan deze handleiding. In drie stappen helpen wij je met het aanmaken van een account.

Deze handleiding bestaat uit 3 stappen met als doel een functionerend Hotjar account op te zetten.

Wil je eerst meer weten? Bekijk dan alle info over Hotjar vanuit Google

Aanmaken Hotjar:

Stap 1: Aanmaken Hotjar account
Stap 3: Hotjar code plaatsen
Stap 3: Website/beheerder toevoegen

 

Vooraf

Het is erg handig om 1 centraal e-mailadres te gebruiken voor alle online accounts. Wij noemen dit vaak het master account. Met 1 email adres en inlog kun je dan gemakkelijk bij alle verschillende Google diensten.

Wil je hier meer over weten? Lees dan onze blog over het opzetten en de voordelen van 1 master account.

Heb je nog geen Google account? Maak dan eerst een Google account aan.

Zodra je een Google account hebt kun je verder met de volgende stappen voor het aanmaken van een Hotjar account

 

Stap 1: Aanmaken Hotjar account

Om te beginnen ga je naar Hotjar. Het wordt aangeraden om dit door middel van je bedrijfs Google account te doen. Dit is eenvoudig en zorgt ervoor dat je alle accounts bij elkaar hebt.

aanmaken Hotjar account

Stap 2: Hotjar code plaatsen

Plaats de Hotjar tracking code op elke pagina waarvan je de websitebezoekers wilt analyseren. Rechts in het groene vak kun je de code kopiëren.

Hotjar code plaatsen

Stap 3: Websites toevoegen

Klik linksboven in Hotjar op het plus icoon en klik op ‘’ Add new site.’’
Het volgende menu komt tevoorschijn. Vul de informatie in en let goed op bij de laatste optie waarin je moet aangeven of de klant of jijzelf betaald voor het desbetreffende account.

Hotjar website toevoegen

Aan de slag met Hotjar

Je hebt nu je eigen Hotjar account aangemaakt. Gefeliciteerd! Je bent nu klaar om er mee aan de slag te gaan. Heb je verder vragen over het inrichten of gebruik van Hotjar laat het dan weten. Wij helpen je graag verder.

Meer weten over online marketing?

Wil je voor jouw bedrijf starten met resultaatgerichte online marketing? Of wil je eens een frisse blik kijken naar je online marketing aanpak. Wij hebben veel ervaring met het uitdenken, inrichten en optimaliseren van online marketing campagnes. Laat ons weten welke uitdaging jij hebt.

Blijf op de hoogte

Wij schrijven regelmatig nieuwe blogs over online marketing. Bekijk onze website voor alle blogs of volg ons op LinkedIn. Je kunt je ook direct aanmelden voor onze email met online marketing updates. Zo blijf je eenvoudig op de hoogte.

Neem contact op

Heb je vragen over deze blogs? Of wil je aan de slag met online marketing? Neem dan gerust contact op met Jurgen via: jurgen@consigo.nl of 085-888-2822. Wij helpen je graag.

Nieuwste online marketing blogs

Gerelateerde blogs