24 uur online marketing support bij CoMensha

24 uur sessie CoMensha

Onze 24 uur sessie voor CoMensha

Bij Consigo willen we met onze tips en advies verschillende organisaties helpen om resultaatgerichte online marketing in te zetten. Daarom zetten we ons ook elk kwartaal in voor een goed doel of stichting met onze 24 uur online marketing support.

Vaak zetten we ons tijdens een sessie in voor een, voor ons, nog onbekende organisatie. In tegenstelling tot dit uitgangspunt, kozen we ervoor om ons deze keer in te zetten voor CoMensha, waar we al een paar jaar mee samenwerken.

CoMensha

CoMensha is het landelijk coördinatiecentrum dat zich inzet voor de belangen en rechten van slachtoffers van mensenhandel in Nederland. Ze geven inzicht in de aard en omvang van mensenhandel, staan professionals bij met advies- en kennisgeving of coördineren de opvang, hulpverlening en zorg.

Hun brede inzet tegen mensenhandel raakt ons diep en motiveerde ons om een stap verder te gaan in onze samenwerking. Daarom stelden wij een 24 uur sessie voor!

24 uur sessie CoMensha

Tweedelige aanpak voor de 24 uur sessie

De 24 uur sessie voor CoMensha werd opgesplitst in twee aparte sessies. De eerste sessie was volledig gewijd aan het Storybrand-framework, een methode die al veel van onze klanten heeft geholpen.

Tijdens deze Storybrand-sessie gingen Christa en Ilja met CoMensha in gesprek om de kernboodschap en missie helder te krijgen. Het gaf ons de basis voor het vervolg van de 24 uur marketing support.

“We hebben genoten van een buitengewoon inspirerende 24-uur sessie verzorgd door Consigo! Met behulp van Consigo’s waardevolle begeleiding in resultaatgerichte marketing, blijft CoMensha zich onvermoeibaar inzetten voor de rechten en belangen van slachtoffers van mensenhandel in Nederland.”

CoMensha

Het vervolg van de 24 uur sessie

De eerste sessie hielp ons erg om een dieper begrip te geven van de uitdagingen en doelstellingen van CoMensha. We doken in de verschillende pijlers: content marketing, SEO, e-mailmarketing en website optimalisatie. Het doel? Samen nieuwe actiepunten identificeren die we het komende jaar kunnen realiseren.

De tweede sessie was intensief maar inspirerend! Timo, Joost, Ilja en Sabine van Underdock gaven hun kennis expertise over de verschillende marketingpijlers.

Hierdoor stonden we goed stil bij de huidige status CoMensha, konden we hier rustig met elkaar over in gesprek gaan en concrete actiepunten opstellen. Van het verfijnen van de contentstrategie tot het optimaliseren van de nieuwsbrief! Samen kunnen we nu aan de slag gaan voor de toekomstige online marketing van CoMensha.

24 uur sessie CoMensha

“Erg bijzonder om samen na te denken over hoe we de marketing van CoMensha kunnen verbeteren, om ons zo in te zetten tegen mensenhandel. Inspirerend om zo met elkaar aan tafel te zitten!”

Ilja van Consigo

Geslaagde online marketing support voor CoMensha

Erg fijn om nu weer nieuwe doelen te stellen. We kijken ernaar uit om samen verder te werken aan de online marketing!

Ook een 24 uur sessie? 

Ken jij een organisatie die 24 uur online marketing support kan gebruiken? Laat het ons weten. We zetten ons graag in!

Meer weten over online campagnes?

Wil je voor jouw bedrijf starten met resultaatgerichte online marketing campagnes? Of wil je eens een frisse blik op je online marketing aanpak? Wij hebben veel ervaring met het uitdenken, inrichten en optimaliseren van online marketing campagnes. Laat ons weten welke uitdaging jij hebt.

Blijf op de hoogte

 

Neem contact op

Heb je vragen over deze blogs? Of wil je aan de slag met online marketing? Neem dan gerust contact op met Jurgen via: jurgen@consigo.nl of 085-888-2822. Wij helpen je graag.

Nieuwste online marketing blogs

Gerelateerde blogs