24 uur online marketing support

Online marketing support

  • Elk kwartaal een #24uur sessie
  • Support voor een goed doel of stichting
  • Hulp bij online marketing vraagstukken

Ken jij een goed doel of stichting die een 24 uur sessie van online marketing support kan gebruiken? Laat het ons weten. We zetten ons er graag voor in!

Wat houden de 24 uur sessies in?

Elk kwartaal helpen wij een goed doel of stichting op weg met onze 24 uur online marketing support. Tijdens deze sessies helpen wij organisaties met 24 uur marketingadvies. We delen onze kennis op het gebied van online marketing, zodat de organisatie daarna zelf aan de slag kan met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

24 uur sessie voor Stichting Leergeld Amersfoort

Wij delen graag onze kennis tijdens de 24 uur online marketing support. Elk kwartaal helpen we een andere goed doel of stichting met hun online marketing vraagstukken. Eerdere organisaties die mee hebben gedaan zijn De Koffiebus, Rock City, Cliniclowns,  Stichting Leergeld en Stadsboerderij De Vosheuvel.

“Dit was een top-ochtend met een top-team. Echt een cadeautje! Wat fijn dat Consigo tijd vrijmaakt om stichtingen als de onze, Stichting Leergeld Amersfoort, te helpen online zichtbaarder te zijn en zich beter te profileren. De kennis en ervaring die jullie met ons deelden, zetten we in om nog meer kinderen in Amersfoort te kunnen helpen!”

Stichting Leergeld Amersfoort
24 uur sessie CoMensha


Heb jij verder nog vragen?

Wil jij meer weten over onze 24 uur online marketing support? Of ken jij een goed doel of stichting die een sessie kan gebruiken?

Neem dan gerust contact op met Jurgen. Bel 085-888-2822.