StoryBrand

Hoe een heldere boodschap je bedrijf laat groeien

Frustrerend hè, geen grip op je cijfers en geen concrete marketing aanpak? Veel geld investeren maar geen resultaat? Grote kans dat jouw boodschap niet helder is, waardoor potentiële klanten niet begrijpen wat jij voor hen kunt betekenen.

Hoe je dit toch voor elkaar kunt krijgen? Door aan de slag te gaan met StoryBrand!

  • Maak missie en boodschap van je bedrijf helder
  • Creëer waarde voor je doelgroep
  • Start met groeien

Of lees het blog hoe je je merk goed neerzet met StoryBrand

De combinatie van de begeleiding door Consigo en de inzichten uit het boek StoryBrand was een effectieve manier om nieuwe ideeën te genereren en inzicht te krijgen in hoe we onze doelgroep het beste kunnen bereiken.
Kompas Veiligheidsgroep

Ga aan de slag met StoryBrand

Hoe maak je de missie en boodschap van je bedrijf helder voor je doelgroep? In een StoryBrand sessie zetten we in 2 uur tijd je merk neer en hierna heb jij in 1 A4 jouw boodschap staan.

Is het verhaal van je merk helder? Dan kun jij altijd een sterk verhaal naar buiten te brengen en dit verhaal toepassen op verschillende online marketing diensten.

Wat is StoryBrand?

Uit onderzoek blijkt dat 1,8 miljoen bedrijven in Nederland te weinig omzet en winst maakt. Ook is aangetoond dat bedrijven die hun boodschap verduidelijken sneller groeien. En tegen lagere marketingkosten.

Met het StoryBrand framework maak je jouw klant tot de hoofdpersoon in het verhaal. Elke consument of klant zit met een probleem dat moet worden opgelost. Jouw website moet dit probleem vaststellen en vervolgens de oplossing aanbieden.

Weet jij dit goed uit te leggen? Dan beteken jij wat voor jouw klant.

StoryBrand gecertificeerd

Consigo Online Marketing mag zich vanaf mei 2022 als eerste marketingbureau in Nederland StoryBrand Certified Agency noemen. We geloven dat we jou hiermee nog beter van dienst kunnen zijn.

Het is ons doel om in tien jaar tijd vijfhonderdduizend bedrijven en organisaties te helpen om hun boodschap te verduidelijken. Dat kunnen wij niet alleen. Daarom zijn wij ontzettend blij dat Consigo Online Marketing deze stap heeft gezet. Met hun ambities zorgen zij dat veel bedrijven en organisaties geholpen worden.’
Daan Schmidt van StoryBrand

consigo storybrand gecertificeerd
Daan Schmidt (StoryBrand) en Jurgen ten Brummeler (Consigo)

StoryBrand sessies

Hoe maak je de missie en boodschap van je bedrijf helder voor je doelgroep? Sinds wij StoryBrand gecertificeerd zijn, staat deze vraag nog meer centraal bij het helpen van onze klanten met online marketing. Zo hebben wij sessies gehad met iGene, Dubline en Kompas Veiligheidsgroep. In een paar uur tijd zetten wij samen met jou, vanuit het StoryBrand principe, de kernboodschap van jouw bedrijf neer. Neem contact met ons op en plan een sessie in!

Of lees meer over Consigo Online Marketing