24 uur sessie bij Stadsboerderij De Vosheuvel

Online marketing support voor Stadsboerderij De Vosheuvel

Elk kwartaal werken we samen met een goed doel of stichting door onze 24 uur online marketing support. Tijdens een 24 uur sessies helpen wij hen met online marketing support. We delen onze kennis en geven tips, zodat de organisatie daarna zelf aan de slag kan met het verbeteren van hun online zichtbaarheid.

Stadsboerderij De Vosheuvel is sinds 1977 een bekend begrip in de regio Amersfoort. Met hun missie om de natuur te ervaren door echt contact met de dieren, trekken ze jong en oud al jarenlang naar de boerderij. Ook onze collega Ilja brengt geregeld een bezoekje. Aangestoken door haar enthousiasme, benaderde zij de boerderij. En ook zij waren geïnteresseerd! Zo gezegd zo gedaan, brachten collega’s Rick, Eva, Michiel, Siyan en Ilja begin deze week een bezoek aan Stadsboerderij De Vosheuvel.

Stadsboerderij De Vosheuvel

Stadsboerderij De Vosheuvel, biedt een mooie ervaring waar je de natuur ontdekt door contact te maken met alle vriendelijke dieren. De boerderij verwelkomt zowel jong en oud om de dieren te bewonderen, aaien of knuffelen. Bezoekers worden uitgenodigd om te genieten van een educatieve en interactieve ervaring, in het midden van de natuurlijke omgeving.

Consigo geeft online marketing advies aan stadsboerderij de vosheuvel

Online marketing support voor Stadsboerderij De Vosheuvel

Onze 24 uur sessie begon goed: met een rondje over de boerderij, om alle dieren te bewonderen! Hierna volgende een gezamenlijke kennismaking en gingen we ook snel van slag. Waar zouden wij hen mee kunnen helpen?

Stadsboerderij De Vosheuvel is al jaren een hit in de omgeving. Ze verwelkomen daarom elke dag veel bezoekers. Bovendien trekken ze online veel aandacht, met een populaire website, talloze volgers op social media en positieve beoordelingen op Google. Ondanks hun succes kwamen we erachter dat ze moeite hebben met het ontvangen van donaties. En laten die nu erg belangrijk zijn voor het verzorgen van de dieren en het onderhouden van de boerderij!

michiel geeft online marketing advies aan stadsboerderij de vosheuvel

24 uur sessie in actie

Tijdens de sessie gingen we aan de slag om de boerderij te helpen bij hun grootste uitdaging. Dit is wat er allemaal gebeurde:

Google Grants Account

We hielpen hen bij het opzetten van een Google Grants-account. Hierdoor kunnen ze gratis adverteren en krijgen ze meer online zichtbaarheid.

Donatiewerving

We deelden tips en strategieën over hoe ze donaties kunnen werven. Cruciaal voor hun voortbestaan.

Website, content en social media advies

We gaven advies over het verbeteren van hun website en conversie optimalisatie. Daarnaast gaven we tips voor hun social media en het creëren van boeiende content om hun online publiek te betrekken.

collega eva bij stadsboerderij de vosheuvel

We sloten de sessie af met een presentatie met concrete tips en actiepunten, waar Stadsboerderij De Vosheuvel zelf mee aan de slag kan gaan. Daarnaast besloten we online marketingpeters en -meters te worden. Namens Consigo adopteren we voor 1 jaar twee leuke bewoners van de boerderij: Ezel Toos en de mooie Goudfazant (of is hij toch Consigo-oranje? 😉).

“Het is erg waardevol om samen met collega’s een bezoek te brengen aan Stadsboerderij De Vosheuvel. Erg leuk om te zien dat we interessante ideeën hebben, gelijk aan de slag gaan en hierdoor echt wat kunnen betekenen. Fijn om op die manier iets bij te dragen!”

Ilja van Consigo

Geslaagde online marketing support!

Onze samenwerking met Stadsboerderij De Vosheuvel was een inspirerende ervaring. Een groot plezier om de mensen die altijd zo druk zijn met de dieren wat tips te geven vanuit onze expertise. Hopelijk gaan jullie snel een positieve groei zien in donaties!

Ook helpen? 

Wil je meer weten over Stadsboerdeij De Vosheuvel en wil je hen helpen? Sponsor een dierenmaaltijd of adopteer ook een dier! Breng een bezoek aan hun boerderij of website voor meer informatie.

Meer weten?

Ken jij een organisatie die ook een 24 uur sessie kan gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We zetten ons graag in!

Blijf op de hoogte

 

Neem contact op

Heb je vragen over deze blogs? Of wil je aan de slag met online marketing? Neem dan gerust contact op met Jurgen via: jurgen@consigo.nl of 085-888-2822. Wij helpen je graag.

Nieuwste online marketing blogs

Gerelateerde blogs