Jurgen

Jurgen

Online strategie

Jurgen ten Brummeler is 20 jaar werkzaam op het snijvlak van: digital, marketing en business. Hij heeft gewerkt voor o.a. SONY, IceMobile, Inholland en Interpolis. In 2013 heeft hij Consigo opgericht samen met zijn compagnon Boudewijn Boogers. Consigo Online Marketing werkt met 15+ online specialisten vanuit Amersfoort dagelijks aan het optimaliseren van online resultaten.

Consigo werkt o.a. samen met: Amnesty, NSPOH, Livit, Xcellent, Used Products. Wij helpen starters, scale-ups en MKB bedrijven met: online strategie, campagnes (SEA/SEO/Social/Email), Google Analytics, marketing automation, conversie optimalisatie en content marketing.

Jurgen is tevens betrokken bij ScaleUp Amersfoort. Samen met 4 ondernemers uit Amersfoort heeft ScaleUp als doel het delen van kennis over online marketing en groei.

Naast alle ambities met Consigo houdt Jurgen genoeg tijd over voor familie, koken, reizen en sporten. Tevens is Jurgen een fervent whisky liefhebber en verzamelaar. In 2005 heeft hij een wereldreis op de fiets gemaakt 15.000 km door 15 landen. In Nederland pakt hij met enige regelmaat de mountainbike. Als er dan nog tijd over is beklimt hij ook nog graag bergen. Doelstelling is om in Europa van elk land de top te bereiken.

Fun facts:

> Je kunt mij in 1 woord omschrijven als initiator

  • Mijn favoriete sporten zijn mountainbike en tennis, maar ik ben nu ook hard aan het trainen voor de triathlon
  • Mijn favoriete plek op de wereld is de bergen, altijd een uitdaging om te klimmen en de top te halen
  • Naast champagne hou ik enorm van single malt whisky (het liefst een oude Islay)
  • In 2021 ben ik vernoemd naar docent van het jaar in de categorie Customer experience, CRM & Data bij Beeckestijn Business School. https://www.beeckestijn.org/blog/winnaars-docent-van-het-jaar-2021

Contact