Schrijven voor het Brein

Psychologisch beïnvloeden met tekst

Weet jij niet hoe je je lezer aanzet tot actie? Schrijf je teksten voor websites, mails of andere online content en wil jij beter resultaat? Grote kans dat je je lezer niet centraal stelt en neuromarketing niet toepast in de tekst.

Hoe je dit toch voor elkaar kunt krijgen? Door aan de slag te gaan met Schrijven voor het Brein!

  • Schrijf betere conversiegerichte teksten
  • Overtuig je lezer direct én zet aan tot actie
  • Start met groeien

Twee keer per jaar hebben we een Neurocopywriting APK sessie met het team van Consigo. Geweldig hoe jullie tekst voor zowel voor jullie zelf, als voor jullie klanten op de agenda houden.’
Martin Kranenburg van Schrijven voor het Brein

Wat is Schrijven voor het Brein?

Psychologisch beïnvloeden met tekst. Door het toepassen van neuromarketing in teksten maak je jezelf, je verhaal en je aanbod onweerstaanbaar. Met de populaire e-learning én boek van Schrijven voor het brein ontdek je hoe het brein scant, leest en tekst verwerkt.

Weet jij dit goed toe te passen? Dan schrijf je teksten die je conversie verhogen.

Certified Agency

Consigo Online Marketing mag zich vanaf mei 2023 als eerste marketingbureau in Nederland Schrijven voor het Brein Certified Agency noemen. We geloven dat we jou hiermee nog beter van dienst kunnen zijn!

schrijven voor het brein gecertificeerd
Martin van Kranenburg (Schrijven voor het Brein) en Jurgen ten Brummeler (Consigo)

Aan de slag met Schrijven voor het Brein

Psychologisch beïnvloeden met tekst. Sinds wij Schrijven voor het Brein gecertificeerd zijn, staat deze vraag nog meer centraal bij het helpen van onze klanten met online marketing. Wil je hier zelf ook effectief mee aan de slag? Geef dit vooral aan en we geven je meer inzichten vanuit Schrijven voor het Brein.