/Privacy
Privacy 2018-06-21T11:09:47+00:00

Privacy verklaring

Consigo Online Marketing is een online marketing bureau in Amersfoort. Wij helpen bedrijven met online marketing resultaat.

Wij begrijpen als geen ander dat jij op de hoogte wil blijven wat er met jouw persoonsgegevens gebeurt. Dit privacy statement beschrijft het beleid voor het verzamelen en gebruiken van jouw persoonsgegevens. Verder geeft dit privacy statement antwoord op wat jouw rechten zijn.

De bescherming van persoonsgegevens is een continu proces en een verantwoordelijkheid. Wij zullen er dan ook voor zorgdragen dat dit statement van tijd tot tijd bijgewerkt wordt als dit noodzakelijk is.

Consigo is gevestigd in Amersfoort. Wij hebben geen Data Protection Officer aangesteld, maar uiteraard kun je wel met al je vragen bij ons terecht. Neem hierover contact met ons op via info@consigo.nl of via 085 – 888 28 22.

Hoe wij jouw persoonsgegevens verzamelen, verwerken en gebruiken
Consigo Online Marketing verzamelt persoonsgegevens op haar website met als doel jou te informeren over online marketing, ontwikkelingen binnen ons vakgebied en over onze organisatie zoals evenementen, nieuwe diensten, oplossingen en achtergrondinformatie. Dit gebeurt online. Gegevens die wij verzamelen zijn: naam, e-mailadres, telefoonnummer en bedrijfsnaam. Deze gegevens zijn nodig voor de juiste verzending van deze informatie. Wanneer wij onvolledige gegevens ontvangen kunnen wij je niet of onvolledig informeren. Wij verkopen geen persoonsgegevens door aan derden en delen deze informatie alleen met derden die het verzenden van mail mogelijk maken.

Gebruik van www.consigo.nl website
Zoals het geval is bij de meeste andere websites, verzamelt ook de website van Consigo bepaalde informatie en slaat deze automatisch op door het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een pagina van de website op de computer van de bezoeker worden geplaatst. In zo’n cookie wordt informatie opgeslagen zoals bepaalde voorkeuren van de bezoeker. Daardoor kan Consigo de bezoeker bij een volgend bezoek nog beter van dienst zijn. Je kunt zelf bepalen hoe er met cookies om moet worden gegaan.

Hier vind je onze Cookie verklaring. Via Google Analytics worden op www.consigo.nl geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken. Wij gebruiken deze informatie om gefundeerde beslissingen te nemen over de inrichting van onze website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Om zorgvuldige verwerking mogelijk te maken hebben we de volgende maatregelen getroffen:

  • We hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten;
  • We hebben het laatste octet van het IP-adres gemaskeerd;
  • We hebben alle mogelijkheden die Google aanbiedt om ‘gegevens met Google te delen’ uitgezet;
  • We maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Mocht je toch niet willen dat je geanonimiseerde gegevens naar Analytics worden verzonden dan kan je gebruik maken van de Google Analytics Opt-out Browser Add-on. De add-on voorkomt dat de JavaScript-code van Google Analytics (ga.js, analytics.js en dc.js) die op websites wordt uitgevoerd, informatie over bezoekactiviteit deelt met Google Analytics. Cookies kunnen altijd van een computer worden verwijderd, ook weer via de browser.

Daarnaast houden wij ook in onze e-mailstatistieken diverse zaken bij zoals open rates en klikgedrag. Dit om te zien of onze nieuwsbrieven relevant zijn.

Links
Op de website van Consigo zijn een aantal verwijzingen naar andere websites van organisaties te vinden, zoals onze partners waar wij mee samenwerken. Consigo is niet verantwoordelijk voor de manier waarop die partijen persoonsgegevens verwerken. Daarvoor kun je het privacy statement van de betreffende organisatie lezen.

Dit privacy statement is bedoeld om jou te informeren over welke persoonlijke gegevens Consigo over jou verzamelt en hoe deze worden gebruikt. Als verstrekker van je persoonsgegevens heb je het recht een klacht in te dienen over de verwerkingen van jouw persoonsgegevens bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via info@consigo.nl.

Als je inzicht wil hebben in jouw persoonsgegevens of toegang wil hebben tot je persoonsgegevens of jouw eerder gegeven toestemming wil intrekken, neem dan contact met ons op via info@consigo.nl.

Wijzigingen en updates van de het privacy statement
Omdat onze organisatie en de wetgeving van tijd tot tijd verandert, zal ook dit privacy statement van tijd tot tijd wijzigen. Wij behouden ons het recht om het privacy statement op elk moment, om welke reden dan ook, zonder kennisgeving aan je, te wijzigen, met uitzondering van het plaatsen van het gewijzigde privacy statement op deze website. De meeste recente versie zal beschikbaar zijn op de website van Consigo.

Vragen, opmerkingen of klachten
Heb je vragen, opmerkingen of klachten? Nee dan contact met ons op via info@consigo.nl of via via 085 – 888 28 22.