Rapportage en Dashboards

Wij helpen jou met inzichten

Data is volop aanwezig. Er is geen gebrek aan cijfers. Elke tool heeft zijn eigen rapportage omgeving. Hoe houd je nu zicht op de juiste cijfers? Welke data is van belang? Hoe stuur je op de doelen en doelstellingen?

analyse optimalisatie rapportage sturen

Sturen of gestuurd worden?

Het goed inrichten van rapportages en een dashboard helpt elk bedrijf. Voordat je het weet werkt elke collega met zijn eigen cijfers.

Goede cijfers over bijvoorbeeld: bezoekersaantallen, verkopen, informatieaanvragen, doelen en doelstellingen zijn cruciaal bij het leiden van je bedrijf.

Zorg voor duidelijke afstemming en ga ook echt actief met de cijfers aan de slag. Wat gaat er niet goed? Wat wil je verbeteren? Waar liggen kansen?

analyse optimalisatie online rapportage

Online rapportages

Je kunt het beste werken met vaste online rapportages. Dit kun je per tool inrichten. Elke online marketing tool geeft data terug met resultaten. Vaak kun je hier ook nog een rapportage op maat maken.

Naast de aparte rapportages per tool helpt het om met 1 totaal rapportage te werken. Dit kan 1x per maand of 1x per kwartaal.

Wil je hulp bij het goed inrichten je online rapportages? Neem dan contact met ons op.

analyse optimalisatie dashboard

Dashboard

Het grote voordeel van een dashboard is dat er één compleet overzicht kan worden verkregen van alle relevante data. Dit geeft het beste beeld over hoe je bedrijf er voor staat.

Zeker als je dit gemakkelijk kunt actualiseren zonder al te veel handwerk. Hiermee creëer je veel inzichten die je gaat helpen bij het bereiken van betere resultaten.

Bij Consigo gebruiken we graag Google Data studio. Wil je hulp bij het maken van je eigen dashboard? Neem dan contact met ons op.

consigofotoshoot

 Copywriting

Onze specialisten helpen je bij het schrijven van content voor je website. We optimaliseren landingspagina’s die gericht zijn op het genereren van conversies. Hoe? Door onze aanpak op basis van neuromarketing en de Storybrand methode.