Display adverteren

Wij helpen jou aan meer naamsbekendheid

Display campagnes kunnen voor diverse doelen worden ingezet. Vaak wordt het gebruikt om jouw merk meer bekendheid te geven. Wil je snel een groter publiek bereiken dan is de inzet van display een vanzelfsprekende keuze.

Met behulp van banners en video advertenties kunnen personen worden bereikt die nog niet op je website zijn geweest. Maar er zijn meer toepassingen voor display adverteren.

Display adverteren klantreis

Display adverteren in de klantreis

Effectieve display campagnes zorgen voor het tonen van de juiste boodschap aan de juiste doelgroep. De fases binnen de oriëntatie van een klant moeten hierbij geïntegreerd worden in de campagne aanpak.

Gerichte targeting kan worden bereikt op basis van specifieke interesses, demografische kenmerken of onderwerpen van websites.

Remarketing display adverteren

Display remarketing

Niet iedereen die een website bezoekt, verricht direct de gewenste actie. Hierdoor is het interessant om deze doelgroep nogmaals te benaderen met specifieke advertenties.

De boodschap van de banner moet goed aansluiten bij het gedrag van de bezoekers. Dynamische remarketing is hiervoor de oplossing. Hierbij worden producten of services in de banner weergegeven van pagina’s die de bezoeker daadwerkelijk heeft bekeken.

Display adverteren specialisten

Display specialisten

Bij Consigo werken meerdere campagne managers die gecertificeerd zijn voor display adverteren.

Wij zijn als bureau Google Premier partner. We hebben nauwe contacten bij Google en hierdoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wil jij jouw campagnes laten beheren door experts? Neem dan contact met ons op.

Hoe kunnen wij helpen?

Focus op wat je wil bereiken en formuleer doelstellingen. Wil je gebruik maken van onze kennis en ervaring? Wij maken graag kennis met jou. Bel ons op 085-888-2822 of vul ons contactformulier in, dan nemen we binnen 48 uur persoonlijk contact met je op.