Sanne

Home - , - Sanne

Sanne

Content marketing

Hoi, ik ben Sanne. Een vrolijke twintiger en sinds kort werkzaam bij Consigo. Voordat ik bij Consigo kwam werken heb ik vier jaar bij Welvaere gewerkt, een producent in houtgestookte hottubs en sauna’s. Bij Welvaere was ik op alle vlakken van online en offline marketing inzetbaar, een echte duizendpoot ;). 

Ik heb twee leuke studies gevolgd en succesvol afgerond: Grafisch vormgever en communicatiemanagement, een leuke combinatie. In beide studies kon ik mijn creativiteit kwijt, die ik ook direct wist toe te passen in mijn werk. Bij Consigo ben ik werkzaam als content marketeer. Ik houd me vooral bezig met het bedenken en creëren van creatieve content in tekst en beeld. 

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad. Korte of lange vakanties in het binnen of buitenland, wijntjes drinken met vriendinnen, lekker naar buiten en varen op mooie plekken in heel Nederland. Ook kun je me thuis vinden op de bank, diep verzonken in een Scandinavische serie of een goed boek. 

 

Fun facts:

> In 1 woord ben ik te omschrijven als opgewekt

  • Ik word erg gelukkig als het zomerseizoen is aangebroken
  • Je kunt mij wakker maken voor zelfgemaakte zuurkool stamppot
  • Ik koop producten in de winkel omdat deze mooie verpakt zijn. Deze heb ik niet nodig en vind ik vaak niet eens lekker. 

Contact