Norman

Home - , - Norman

Norman

E-commerce marketing

Ik ben Norman en werk als sr. online marketeer en e-commerce specialist bij Consigo. Van de ruim 20 jaar ervaring in marketing, sales en management, help ik de laatste 10 jaar dagelijks bedrijven vooral bij verschillende e-commerce en online marketing optimalisatie trajecten vanuit verschillende (a.i.) managementfuncties bij o.a. PostNL, OMG en Retail Rocket.

Ik heb de aangeboren drang om het beste uit mensen en organisaties te halen, laat me niet snel gek maken, heb een down-to-earth mentaliteit en een grap ga ik ook niet uit de weg!

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst samen met mijn gezin en ben graag in gezelschap van familie en vrienden; genieten van lekker eten en een goed glas wijn!

Fun facts:

  • Crossfit evenement Beach Throwdown & Obstacle-runs zoals Mudmasters, Strong Viking en Muddy Mates; ik heb het allemaal gedaan.. Tegenwoordig 2x in de week naar de sportschool, maar in gedachten nog steeds TOPfit!

  • Mijn baard is heilig. Niks hipster of trend -> Ik heb ‘m al sinds 1996, reken maar uit 😉

  • Guilty pleasure: Hazelnoot-ijs uit Zandvoort. Wanneer ik in de buurt ben (ook Haarlem is ‘in de buurt’) ben ik onderweg.

Contact