Lotte

Home - , - Lotte

Lotte

Online marketing

Lotte is haar carrière gestart bij Regardz, aanbieder van vergaderlocaties in Nederland. Ze is begonnen met zowel online als offline marketing, maar de laatste jaren kreeg ze een steeds grotere voorliefde voor het online marketingvak. Dat kan ze bij Consigo met veel plezier …

Bij Consigo werkt ze als online marketeer. Ze adviseert klanten bij de inzet van e-mail- en contentmarketing, SEO en social media en is een echte regelaar. Ze is gedreven, creatief, een ‘Pietje Precies’ in haar werk en ze heeft oog voor elk (kleinste) detail. Ze helpt klanten graag met een effectieve en efficiënte (online) marketing aanpak. Door haar brede achtergrond, kan ze op elk niveau en op meerdere vlakken dan alleen online meedenken met de klant. Verder deelt ze graag haar kennis door het geven van diverse workshops.

Lotte is nogal sportief aangelegd en staat graag een paar keer per week in de sportschool. Als het mooi weer is, zit ze op haar racefiets (of op haar motor :-)) en in de winter gaat ze graag op snowboardvakantie. Ze is gek op (gezond) eten, koken, wijntjes drinken met vrienden en familie en is altijd in voor een feestje of festival.

Contact

× Hoe kunnen wij helpen?