Jurgen

Home - , - Jurgen
consigo-team-jurgen

Jurgen

Online strategie

Jurgen ten Brummeler is een senior marketeer met een sterke digitale focus. Hij helpt ondernemers en organisatie met het realiseren van online resultaten. Jurgen heeft ruim 15 jaar marketing en management ervaring in diverse branches; Electronic, Media, Onderwijs en Online. Hij heeft in diverse management functies gewerkt voor oa SONY, IceMobile, Hogeschool Inholland en Interpolis.

Als senior online marketing manager heeft hij veel ervaring op het gebied van: strategie, online marketing, e-commerce, team management en business development.  Hij is het liefste werkzaam op het snijvlak tussen marketing en business enerzijds en ondernemerschap en innovatie anderzijds. Daarnaast deelt hij graag zijn kennis en expertise door workshops, kennissessies en als spreker op marketing events.

Hij is oprichter van Consigo online marketing. Consigo is een allround online business partner voor merken en ondernemers die willen accelereren op digitaal vlak. Consigo helpt ondernemers en organisaties groeien door resultaatgerichte inzet van online marketing. Consigo werkt oa voor: Amnesty International, Intergas, ROC Leiden, SCANIA, Thuisweb, Warmgarant en andere ondernemende organisatie met digitale ambities.

Naast alle ambities met Consigo houdt Jurgen genoeg tijd over voor familie, koken, reizen en sporten. Tevens is Jurgen een fervent whisky liefhebber en verzamelaar. In 2005 heeft hij een wereldreis op de fiets gemaakt 15.000 km door 15 landen. In Nederland pakt hij met enige regelmaat de mountainbike. Als er dan nog tijd over is beklimt hij ook nog graag bergen. Doelstelling is om in Europa van elk land de top te bereiken.

Fun facts:

> Je kunt mij in 1 woord omschrijven als initiator

  • Mijn favoriete sporten zijn mountainbike en tennis, maar ik ben nu ook hard aan het trainen voor de triathlon

  • Mijn favoriete plek op de wereld is de bergen, altijd heerlijk om te klimmen en rond te lopen

  • Je kunt mij wakker maken voor een overheerlijke oude Schotse single malt whisky (het liefst een Islay)

Contact