Brendan

Home - , - Brendan

Brendan

Campagne management

Hoi! Ik ben Brendan en sinds begin 2019 werkzaam bij Consigo als online marketeer. Voordat ik bij Consigo in dienst kwam heb ik de studie digitale media en communicatie gevolgd. Na deze studie heb ik e-commerce kennis opgedaan als brandspecialist bij bol.com en online marketing kennis bij een online marketing bureau. 

Als online marketeer bij Consigo ben ik onder andere bezig met het opzetten en optimaliseren van Google Ads en Social campagnes, e-mail marketing en het rapporteren van resultaten naar klanten. 

Het leukste aan het werk als online marketeer bij Consigo vind ik de diversiteit aan klanten. Op het ene moment ben ik met een campagne bezig voor een klant uit de koffiebranche, terwijl ik op een ander moment in een e-mail campagne duik voor een klant met een product voor zakelijk bellen. Het schakelen tussen verschillende klanten, doelen en proposities zorgt iedere dag weer voor toffe uitdagingen. 

Als ik niet aan het werk ben voor Consigo spreek ik graag af met vrienden voor een potje FIFA, poolen of darten. Ook kijk ik graag series en maak ik er een sport van om zoveel mogelijk voetbalwedstrijden in binnen- en buitenland te bezoeken.

Fun facts:

  • Kan erg goed Uitslapen
  • Mijn favoriete plek op de wereld is mijn bed
  • Kun je wakker maken voor: Doe maar niet 🙂

Contact