Online marketing update
  • Datum: do jan, 2019
  • Categorie:
Home > Overig > Ontmoet Consigo op de Webwinkel Vakdagen 2019

Ontmoet Consigo op de Webwinkel Vakdagen 2019

Online marketing op de Webwinkel Vakdagen 2019

De jaarlijkse Webwinkel Vakdagen komen er weer aan; hét event voor de online marketeer. Op woensdag 23 januari en donderdag 24 januari vind je in de Jaarbeurs in Utrecht een uitgebreid programma waarin ervaringsdeskundigen en topbestuurders het woord doen. Het is dan ook een zeer inspirerend event.

Kennis, innovatie en vakgenoten

Hoe zorg je ervoor dat je blijft voldoen aan de verwachtingen van de consument? Eén van de vele vragen waar je tijdens de Webwinkel Vakdagen antwoord op kunt krijgen.

Meer dan 270 exposanten presenteren zich op de beurs en in maar liefst 11 lezingzalen worden interessante vraagstukken behandeld en krijg je tips die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Wat kun je verwachten op de Webwinkel Vakdagen?

Krijg advies van Google experts om je online marketing te versimpelen en zo betere resultaten te behalen. Of luister naar het inspirerende verhaal van RUMAG en hoe Thijs van der Heide op zijn zolderkamer begon aan dit media-imperium.

Ook vertelt Antoine Brouwer je meer over hoe je een goede website maakt. Hoe zorg je ervoor dat klanten het gevoel hebben dat ze door een winkel “lopen”?

Kom kennismaken met Consigo

Wil jij online zichtbaar en succesvol zijn? Kom dan langs tijdens de Webwinkel Vakdagen en ontmoet ons! Wij helpen je groeien door de inzet van resultaatgerichte online marketing.

Je kunt ons vinden bij stand B22. Laat ons weten welke uitdaging jij hebt en welke doelen jij wilt bereiken!

Wil je alvast een afspraak maken, neem dan alvast contact met ons op. Dit kan via mail: jurgen@consigo.nl of via ons telefoonnummer: 085-888-2822.

 

Aanmelden voor de Webwinkel Vakdagen

Het event is gratis te bezoeken. Je kunt je op deze pagina aanmelden als bezoeker. Ook lees je op de website meer over de locatie en openingstijden, kun je een plattegrond downloaden en de aftermovie van vorig jaar bekijken. We wensen je alvast een leerzaam en inspirerend bezoek. Tot dan!

Benieuwd naar meer online marketing blogs?

Consigo online marketing updates

Houd mij op de hoogte van de nieuwste blogs, workshops en diensten van Consigo

    Hoe kunnen we helpen?

    We maken graag kennis met je. Vul je gegevens in of bel 085-888-2822.

      Deel: