Werken bij

Consigo > Werken bij

Wij zijn een enthousiast en gedreven team van online marketing specialisten. Vanuit Amersfoort werken wij met veel plezier samen aan diverse opdrachten voor onze klanten.

Dagelijks helpen wij vele klanten in meer dan 10 verschillende branches met online marketing advies en resultaat.

Team

Het Consigo team bestaat uit diverse specialisten. Wij hebben heel veel kennis en expertise in huis. Hiernaast werken wij met een vaste groep aan freelancers die ons ook weer verder kunnen helpen.

Samen met het team vieren wij onze gezamenlijke successen – met champagne :). Elke kwartaal plannen wij een teamuitje. Soms sportief, soms lekker eten. Ideeën hiervoor zijn altijd welkom.

consigo-team-jurgen

Locatie

Ons kantoor bevindt zich midden in Amersfoort. Zeer goed bereikbaar met de fiets, OV en auto. Wij kijken uit over de binnenstad.

werken bij Consigo Amersfoort

Naast onze goede werkplekken maken wij veel gebruik van de meeting kamers. Hier kun je afspreken met klanten, rustig bellen of even geconcentreerd werken.

Op de gang staan 2 sta tafels. Hier kun je ter afwisseling werken en is een prima plek voor een kort overleg of een telefonische afspraak.

Samenwerken

Wij geloven in een open en directe samenwerking met klanten, en geven een transparant inzicht in de uitgevoerde werkzaamheden.

Als je zaken zelf niet weet of wilt sparren met een collega, dan is er altijd iemand die met je mee kan kijken en je verder op weg helpt.

Je hebt altijd zelf rechtstreeks contact met de klant. Bij ons geen project- of accountmanagement rollen.

Training

Zoals je mogelijk al gezien hebt geven wij met enige regelmaat workshops, trainingen en groeiprogramma’s. Hier kun je ook zelf aan deelnemen. Wil je zelf graag de trainingen geven of een nieuwe training ontwikkelen? Dat kan ook.

Naast interne trainingen en on-the-job coaching maken wij ook gebruik van externe trainingen. Mocht je verder willen groeien in een bepaalde expertise dan zoeken wij een passende training.

Dag bij Consigo

Elke dag starten wij met een dagstart. In 10 minuten is het hele team bijgepraat over ieders agenda, resultaten en vragen. Vanuit hier begint je online marketing dag.

Je plant je agenda zelf in overleg met de klanten. Bijvoorbeeld in de ochtend een analyse van campagnes en een telefonische afspraak. Hierna overleg je met collega’s de aanpak voor een nieuwe klant. Voor een andere klant analyseer je de conversie van de afgelopen maand.

Naast de dagstart delen wij altijd een gezamenlijke lunch. Gelukkig zitten wij boven een grote supermarkt, dus elke dag volop keuze :).

In de middag vertrek je naar een klant voor een afspraak. Je bespreekt de resultaten, voortgang en actiepunten. Terug op kantoor werk je gelijk de actielijst bij en check je nog even je mail.

Enthousiast geworden? Bekijk onze vacaturepagina!