Google Analytics

Wij helpen jou te groeien door inzichten

Je wil je bezoekers en klanten optimaal bedienen. Uiteraard om de beste resultaten te behalen. Aan de hand van data wil je de juiste beslissingen kunnen nemen.

Hoe doe je dat dan precies? Met Google Analytics kun je vrijwel alles inzichtelijk krijgen. Van kijker tot koper. Van zoeker tot boeker.

Google Analytics starten met

Starten met Google Analytics

Ruim 95% van de bedrijven heeft Google Analytics op de website. Maar dan ben je er nog niet. Een goede inrichting is van groot belang. Hiermee krijg je effectief zicht op: campagnes, bezoekers en resultaten.

Als marketeer wil je goed begrijpen wat al deze data betekent. Hoe je kunt leren en groeien door deze inzichten.

  • Inrichten van Google Analytics
  • Analyse bezoekersgedrag
  • Campagneresultaten
  • Optimalisatie van de website

Google Analytics geavanceerde mogelijkheden

Geavanceerde mogelijkheden Google Analytics

Vanuit de basis opzet binnen Google Analytics kunnen wij bedrijven verder helpen met alle geavanceerde mogelijkheden. Per bedrijf zijn er andere aandachtspunten die je met behulp van Google Analytics vaak goed inzichtelijk kunt krijgen.

  • Aangepaste rapportages
  • Doelgroep segmentaties
  • Conversie optimalisatie
  • E-commerce
  • Advanced E-commerce

Google Analytics 4

Sinds eind 2020 is er een upgrade van Google Analytics beschikbaar, namelijk Google Analytics 4 (GA4). Deze versie zal uiteindelijk de oude versie van GA vervangen. Het is dan ook handig om je vast in deze versie te verdiepen.

Wat is het verschil tussen de huidige Google Universal Analytics en het nieuwe GA4? Met GA4 kun je al je communicatiekanalen in één oogopslag volgen. Zo kun je jouw website, mobiele app en dergelijke nog sneller met elkaar vergelijken. Ook is de omgeving in Analytics in de upgrade een stuk overzichtelijker. 

Lees ook dit blog waarin we stap voor stap uitleggen hoe je overstapt naar GA4.

Google Analytics gecertificeerde specialisten

Gecertificeerde Google Analytics specialisten

Consigo Online Marketing is een officiële Google Premier Partner. Uiteraard zijn wij gecertificeerd voor Google Analytics.

Onze Google Analytics specialisten hebben ruime ervaring in het gebruik van Google Analytics.

Meer weten over hoe je Google Analytics kunt inzetten om je resultaten te verbeteren? Neem dan contact met ons op.

consigofotoshoot

 Copywriting

Onze specialisten helpen je bij het schrijven van content voor je website. We optimaliseren landingspagina’s die gericht zijn op het genereren van conversies. Hoe? Door onze aanpak op basis van neuromarketing en de Storybrand methode.