Online marketing update
Home > Online marketing > Shopware event 2019

Shopware event 2019

Shopware event 2019

Op donderdag 26 september organiseert onze partner ShopWorks in samenwerking met Shopware ‘Het Shopware Event 2019’. Shopware is een e-commerce platform met een sterke focus op marketing en beleving. Tijdens dit event worden bezoekers geïnformeerd en bovendien enthousiast gemaakt over Shopware en alle mogelijkheden die dit platform biedt. Daarnaast staat het delen van (online marketing) kennis op het programma. 

Het event is voor iedereen die interesse heeft in Shopware. Of je er nu al langer mee werkt of dat je je juist aan het oriënteren bent op een nieuw e-commerce platform.

 

Programma

Het event begint met een lekkere lunch, waarna Shopware aftrapt met een presentatie. Hierin vertellen ze meer over de ontwikkelingen, roadmap en natuurlijk over Shopware 6. Het tweede gedeelte bestaat uit twee rondes verdiepingsessies waarvan Consigo er één verzorgt. In onze sessie zoomen we in op online marketing en e-commerce.

 

Datum en tijd

Donderdag 26 september, 12.30-17.30 uur

 

Locatie Shopware Event 2019

Base Camp, locatie van ShopWorks kantoor
Nijverheidsweg 16
3534 AM Utrecht

Schrijf je gratis in

Wil jij dit event bijwonen en je kennis rondom Shopware vergroten en je o.a. door ons laten inspireren om meer uit je e-commerce te halen?

Meld je dan hier aan voor dit event.

Benieuwd naar meer online marketing blogs?

Consigo online marketing updates

Houd mij op de hoogte van de nieuwste blogs, workshops en diensten van Consigo

    Hoe kunnen we helpen?

    We maken graag kennis met je. Vul je gegevens in of bel 085-888-2822.

      Deel: