Video adverteren

Wij helpen jou met maximale zichtbaarheid

Video is populairder dan ooit. De online kijktijd stijgt al jaren achter elkaar. Elke minuut worden er gigabytes aan video bijgeplaatst. Voor veel mensen is het volgen van vloggers een dagelijkse bezigheid geworden.

Naast video kijken als puur tijdverdrijf is YouTube ook een belangrijke bron van informatie op allerlei gebieden. Intussen is het zelfs al de 2de zoekmachine van Nederland. Voor elk bedrijf en merk is dit een dus een kans om de zichtbaarheid sterk te vergroten.

Video campagnes adverteren

Video campagnes

Video als communicatiemiddel is uiterst effectief, dat blijkt uit vele onderzoeken. Het inzetten van video als advertenties kan heel gericht en kosteneffectief.

Wij hebben ervaring met vele campagnes waarbij vaak aansprekende resultaten behaald zijn.

YouTube video adverteren

Aanpak YouTube adverteren

YouTube is niet alleen populair bij de jongere doelgroep maar kan voor veel andere doelgroepen interessant zijn. Ook voor de zakelijke doelgroepen.

Mocht je nog geen geschikte video’s hebben om mee te adverteren, dan kunnen wij hiermee helpen. Wij hebben een netwerk van specialisten voor het creëren van video’s.

SEA specialisten YouTube video

SEA specialisten voor YouTube

Veel online marketeers hebben zich geheel gespecialiseerd in zoekmachine adverteren (SEA). Onze campagne managers hebben ruime ervaring met het opzetten en beheren van campagnes specifiek voor YouTube.

Hiernaast zijn wij Google Premier partner en zijn al onze specialisten volledig Google gecertificeerd.

Wil jij jouw campagnes laten beheren door experts?

Hoe kunnen wij helpen?

Focus op wat je wil bereiken en formuleer doelstellingen. Wil je gebruik maken van onze kennis en ervaring? Wij maken graag kennis met jou. Bel ons op 085-888-2822 of vul ons contactformulier in, dan nemen we binnen 48 uur persoonlijk contact met je op.