Google Ads

Wij helpen jou met online adverteren

Google Ads is de nieuwe naam voor Google AdWords. Het advertentieplatform van Google vernieuwt zich met grote regelmaat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Van zichtbaarheid op relevante zoekopdrachten in de zoekmachine tot het adverteren met banners en video’s op externe websites. Adverteren met behulp van Google Ads kan uiterst effectief zijn. Echter is het goed opzetten en beheren van campagnes niet zo eenvoudig.

Google Ads begint met

Het begint met Google

Google wordt veelvuldig gebruikt door personen die op zoek zijn naar producten of diensten die jij aanbiedt. Bij deze zoekopdrachten verschijnen er tekstadvertenties of Google Shopping advertenties. De mogelijkheden om zichtbaarheid en conversies te realiseren, zijn ongekend uitgebreid.

De valkuil van Google Ads is dat het eenvoudig oogt om een campagne op te zetten. Echter kan het snel complexer worden en vergt het beheren van campagnes veel kennis en expertise. Een verkeerd ingerichte campagne kan onnodig veel geld kosten.

Google Ads netwerken

Netwerken van Google Ads

Via Google Ads kun je op verschillende online platformen en websites adverteren. Het gaat veel verder dan alleen de bekende tekstadvertenties in de zoekmachine.

Netwerken Google Ads:

 • Search (zoekmachine)
 • Display (externe websites)
 • YouTube
 • Gmail
 • Mobile

Wil je optimaal profiteren van alle Google Ads mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Google Ads SEA aanpak

Aanpak Google Ads

Veel bedrijven hebben zelf al ervaring met Google Ads. Maar vinden het lastig om te bepalen of er nog meer rendement kan worden behaald. Gezien het belang van kwaliteit en relevantie is de blik van een expert zeer wenselijk. Bij omvangrijke budgetten en stevige concurrentie is het een goede keuze om samen te werken met Google Ads specialisten.

Google Ads expertise:

 • Campagnestrategie
 • Bepalen van doelstellingen
 • Inrichting en/of herstructurering van een account
 • Campagne optimalisaties
 • Rapportages en evaluaties
 • Uitvoeren van een scan

Gezamenlijk bekijken wij waar de inzet van Google Ads kan bijdragen aan de gewenste doelstellingen.

SEA specialisten Google Ads

SEA specialisten voor Google Ads

Bij Consigo kiezen we voor specialisatie. Onze campagne managers hebben dan ook ruime ervaring met het opzetten en beheren van Google Ads campagnes. Wij kunnen ook een scan uitvoeren om te bepalen op welke onderdelen nog winst valt te behalen.

Hiernaast zijn wij als bureau Google Premier partner. We hebben nauwe contacten bij Google en hierdoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wil jij jouw campagnes laten beheren door experts? Neem dan contact met ons op.

Onze klanten

Xcellent

WOZ

Dubline

Hoe kunnen wij helpen?

Focus op wat je wil bereiken en formuleer doelstellingen. Wil je gebruik maken van onze kennis en ervaring? Wij maken graag kennis met jou. Bel ons op 085-888-2822 of vul ons contactformulier in, dan nemen we binnen 48 uur persoonlijk contact met je op.