Zoekmachine adverteren (SEA)

Wij helpen jou je doelgroep te bereiken

Veel personen beginnen hun online zoektocht in een zoekmachine. Aan de hand van hun zoekopdracht laten zij zien in welk stadium van de oriëntatie zij zich bevinden.

De betaalde posities in zoekmachines zijn hierdoor interessant om als bedrijf zichtbaar te zijn. Zeker als jouw potentiële klanten middels hun zoekopdracht hun koopintentie uitspreken.

SEA Google Ads

Google Ads

Google blijft oppermachtig als zoekmachine in Nederland met een marktaandeel van 89%. Veel bedrijven hebben dan ook al de start gemaakt met het adverteren in Google.

De toegankelijkheid van het systeem zorgt voor een snelle toename van het aantal adverteerders. Om op te vallen tussen de concurrentie dient een account goed te zijn ingericht, voorzien van een doordachte strategie.

Laat je adviseren over de juiste en slimme inzet van Google Ads door onze gecertificeerde SEA specialisten.

SEA Bing Advertising

Bing Advertising

Met 8% marktaandeel ‘stevig’ op de #2 positie achter Google. Maar daardoor zeker niet minder interessant. Het marktaandeel is groeiende, en door minder concurrentie zijn de klikprijzen vaak lager dan bij Google Ads.

De structuur van een Bing account is vrijwel hetzelfde als bij Google Ads. Er zijn zelfs mogelijkheden om de structuur van Google Ads eenvoudig te exporteren naar Bing .

Zou jij dus wel een test willen draaien in Bing? Lees meer over onze aanpak, wij helpen je graag verder.

online marketing scan interesse

Google Shopping

Als je een webshop hebt, is er in Google naast de tekstadvertentie nog een andere variant om mee te adverteren. Mogelijk al bekend aan de hand van advertenties met afbeeldingen die je in de zoekresultaten voorbij hebt zien komen.

Met Google Shopping kun je direct je producten laten zien voordat men je website bezoekt. Dit is alleen mogelijk voor webshops die fysieke producten verkopen, en dus niet voor diensten.

Bij Consigo helpen we diverse webshops aan meer omzet via Google Shopping. Wij vertellen je uiteraard graag meer over onze aanpak.

Hoe kunnen wij helpen?

Focus op wat je wil bereiken en formuleer doelstellingen. Wil je gebruik maken van onze kennis en ervaring? Wij maken graag kennis met jou. Bel ons op 085-888-2822 of vul ons contactformulier in, dan nemen we binnen 48 uur persoonlijk contact met je op.