Wij helpen jou met online adverteren

In Nederland een stuk minder in gebruik dan Google maar daarom niet minder interessant. Ondanks de lagere bezoekersaantallen is het altijd de moeite waard om campagnes ook voor Bing op te starten.

bing ads waarom

Waarom Bing?

Het marktaandeel van Bing is in Nederland al jaren redelijk stabiel. Ongeveer 8% van alle zoekopdrachten verloopt via de zoekmachine Bing. Google heeft bij de meeste gebruikers de voorkeur maar Bing doet in kwaliteit zeker niet onder voor Google.

Vanwege het lagere bereik kiezen minder adverteerders voor Bing. Hierdoor zijn de kosten per klik vaak een stuk goedkoper dan bij dezelfde zoekwoorden in Google. Adverteren op algemenere zoekopdrachten is hierdoor een goede aanvulling binnen de campagnes via Bing.

bing ads waarom
bing ads aanpak
bing ads aanpak

Aanpak Bing adverteren

Adverteren via Bing past in de meeste online marketing strategieën. Indien er al campagnes zijn opgesteld via Google Ads kan er gebruik worden gemaakt van de structuur die daar is opgebouwd. 

Bij uitgebreide campagnes en grotere budgetten is een goede aanpak en een zorgvuldige voorbereiding essentieel. In gezamenlijk overleg bepalen we de doelstellingen en uitgangspunten binnen het account.

Bing Ads expertise bij Consigo:

  • Campagnestrategie
  • Bepalen van doelstellingen
  • Inrichting en/of herstructurering van een account
  • Campagne optimalisaties
  • Rapportages en evaluaties
  • Uitvoeren van een scan
bing ads specialisten

SEA specialisten voor Bing Ads

Wij zijn officieel Bing Partner met gecertificeerde Bing specialisten.

Onze campagne specialisten hebben jarenlange ervaring in het gebruik van adverteren via het Bing platform. Wil je meer weten over adverteren via Bing?

Neem contact met ons op.

bing ads specialisten

Hoe wij met klanten samenwerken

Consigo Online Marketing

Specialisten die jou verder laten groeien

Hoe kunnen wij helpen?

Wij maken graag kennis met jou. Vul jouw gegevens in of bel 085-888-2822.