Nieuwe agenda voor succesvolle online marketing workshops

De online marketing workshops

Begin dit jaar zijn we weer gestart met online marketing workshops. Elke maand gaven onze specialisten een verschillende workshop. In januari deelde Steven zijn kennis in de workshop Google Ads, in februari gaf William een SEO workshop en in maart organiseerden we de workshop Google Analytics 4, gegeven door Anouk.

De workshops stonden in het teken van het vergroten van je kennis. Deze kennis kunnen de deelnemers inzetten om de online marketing van hun onderneming te verbeteren.

Workshop Google Ads

In deze workshop nam Steven de deelnemers mee in de wereld van online adverteren. Hoe bereik je nou de optimale doelgroep, creëer je effectieve campagnes en optimaliseer je jouw online advertenties?

Steven liet onder andere zien welke advertentie mogelijkheden er zijn, wat een duidelijke campagne structuur is en hoe je zoekwoorden het beste kunt gebruiken in jouw advertenties.

Workshop SEO

In februari gaf William de workshop SEO. Met de juiste aanpak, vergroot je namelijk de kansen voor meer bezoekers op je website.

William nam de deelnemers mee in de beste aanpak van zoekmachine optimalisatie. Hij ging dieper in op de content van je website. Hoe optimaliseer je jouw content zodat het beter aansluit bij de bezoeker én je hoger in Google komt? Daar gaf hij antwoord op!

“Netjes en goed verzorgd hoor dit. Ik ga mijn eigen website onder de loep nemen en pagina’s optimaliseren.”

Deelnemer workshop SEO

Workshop Google Analytics 4

In de workshop Google Analytics 4 nam Anouk de deelnemers mee in de overstap naar het vernieuwde Analytics platform. Wat zijn precies de verschillen en waarom is deze omgeving zo anders?

Anouk ging daarna dieper in op de belangrijkste overzichten en deelnemers konden concrete vragen stellen die betrekking hadden op hun eigen website en onderneming.

Een nieuwe start voor de online marketing workshops

Sinds 2017 geeft Consigo Online Marketing diverse workshops en training om kennis te delen met ondernemers. Door corona was het een tijd niet mogelijk om de workshops te geven en daardoor heeft het een tijdje stil gelegen. Ondernemers zijn weer meer op dreef, na deze zware tijd. Extra kennis verkrijgen van online marketing, door de workshops, waren een mooie bijdrage om je onderneming iets meer boost te geven.

Tevreden deelnemers aan de workshops

In het afgelopen kwartaal hebben meer dan 50 ondernemers de workshops gevolgd. Met resultaat! Gemiddeld kregen we een beoordeling van een 8+ én gingen de deelnemers naar huis met veel nieuwe kennis. We hebben ontzettend mooie feedback ontvangen!

Online marketing workshops gemist?

De afgelopen online marketing workshops waren een succes! Daarom organiseren we ook aankomend kwartaal de workshops:

Heb jij een workshop gemist? Meld je aan en vergroot je online marketing kennis! Heb jij wel de workshop gevolgd maar gun je iemand anders ook deze kennis? Stuur het door naar je collega of kennis!

Meer weten over online marketing?

Wil je voor jouw bedrijf starten met resultaatgerichte online marketing? Of wil je eens een frisse blik op je online marketing aanpak? Wij hebben veel ervaring met het uitdenken, inrichten en optimaliseren van online marketing strategieën. Laat ons weten welke uitdaging jij hebt!

Blijf op de hoogte

 

Neem contact op

Heb je vragen over deze blogs? Of wil je aan de slag met online marketing? Neem dan gerust contact op met Jurgen via: jurgen@consigo.nl of 085-888-2822. Wij helpen je graag.

Nieuwste online marketing blogs

Gerelateerde blogs