William

William - Team Consigo

William

Online marketing

Ik ben William en Online Marketeer bij Consigo. Mijn carrière ben ik begonnen als marketeer bij Eigenhuis Schilderplan. In deze periode heb ik veel samengewerkt met diverse marketingbureaus en werd ik gecharmeerd van de bureauzijde. Bij Consigo help je namelijk meerdere ondernemers tegelijk. Mijn specialisme richt zich tot SEO, Google Ads en marketing automation. 

Het is gaaf om klanten grip te geven op hun online marketing en te helpen met groei. Ik houd hierbij graag de touwtjes in handen en heb een gestructureerde manier van werken (soms iets te).

Als ik niet op kantoor ben trap ik graag tegen een bal. Daarnaast ga ik graag op vakantie, maar liggen op een strandbedje is er voor mij niet bij. Het liefst vul ik de dag volledig met activiteiten en bezienswaardigheden die ik vooraf tot in de puntjes heb uitgezocht.

Fun facts:

  • Sportieve uitdagingen ga ik niet uit de weg, zo heb ik twee keer de Alternatieve Elfstedentocht in Oostenrijk geschaatst (en heb ik het gehaald)
  • Ik voetbal graag, zolang we de derde helft maar winnen.
  • Ik woon in Woudenberg, een klein kwartier met het OV naar kantoor en toch kennen mijn collega’s uit Amersfoort dit prachtige dorp niet…

Contact