Steven

Steven

Campagnemanager

Ik ben Steven, werkzaam als Campagnemanager bij Consigo. Na een paar jaar ervaring opgedaan te hebben binnen online marketing, en op avontuur te zijn geweest in Suriname,  richt ik me hier bij Consigo op alles rondom Google Ads. Ik heb door de jaren heen een voorliefde voor ontwikkeld en ik het is mijn ambitie om me hierin verder te ontwikkelen en mezelf constant naar een hoger niveau te tillen.

Bij Consigo zorg ik ervoor dat onze Google Ads campagnes zo efficiënt mogelijk worden ingericht. Hier ben ik volledig voor gecertificeerd en ik ben de hele dag door met Boudewijn aan het sparren om de campagnes voor onze klanten tot een absoluut succes te maken. En met veel plezier- hier haal ik elke dag weer energie uit!

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden met vrienden, aan het zwemmen of (binnenkort) op de racefiets. Ook reis ik en ontdek ik de wereld heel graag. Hierdoor heb ik in de afgelopen jaren in het buitenland gewoond: in Duitsland, Canada en Suriname. Volgende reisbestemming: Jamaica.

Fun facts:

Je kunt mij in 1 woord omschrijven als leergierig

  • Ik kijk non-stop documentaires over de Tweede Wereld- en Koude Oorlog (je moet het maar leuk vinden)
  • Je kunt me alles vragen over oude Jamaicaanse muziek en/of oldschool hip-hop
  • Ik renoveer oude bromfietsen die me veel te veel geld kosten.

Contact