Lotte

Lotte

Online marketing operationeel manager

Ik ben Lotte en werk als online marketeer bij Consigo. Hiervoor werkte ik bij Regardz, aanbieder van vergaderlocaties in Nederland. Ik startte daar met zowel online als offline marketing, maar ik merkte dat ik een steeds grotere voorliefde kreeg voor het online marketingvak. De overstap naar Consigo was dus de juiste.

Bij Consigo help ik onze klanten graag met een effectieve en efficiënte brede (online) marketing aanpak. Mijn focus hierbij is de inzet van content marketing. Ik ben een echte regelaar, creatief, een ‘Pietje Precies’ in mn werk en ik heb oog voor elk (kleinste) detail.

Door m’n brede marketing achtergrond, kan ik op diverse niveaus en op meerdere vlakken dan alleen online meedenken met de klant. Verder vind ik het leuk om m’n kennis te delen door het geven van workshops en presentaties.

Ik ben vrij sportief. Ga een paar keer per week naar de sportschool en in de zomer doe ik aan wielrennen. Daarnaast ga ik graag op vakantie. Van surfen en lekker lezen op het strand, tot hiken in de natuur en hele dagen snowboarden. Verder ben ik altijd wel in voor een feestje, festival of een gezellig avondje (goede!) wijn drinken met vriendinnen.

Fun facts:

In 1 woord ben ik te omschrijven als gedreven

  • Een van mijn dubieuze prestaties is om al mn hele leven bij vrienden altijd te laat te komen..
  • Ik ben gek op kroketten en slagroom (niet gecombineerd ;-))
  • Ik heb bijna altijd koude handen

Contact