Boudewijn

Boudewijn

Campagne strategie

Het optimale rendement halen uit online campagnes. Dat is de ambitie die ik, als mede-oprichter van Consigo en senior campagne manager, met veel passie en plezier vervul voor ondernemend Nederland.

Ongeacht het kanaal wat een doelgroep gebruikt om zich te oriënteren, ik zorg voor een optimale online presence. Mijn ideeën houd ik niet graag voor mijzelf. Transparantie en kennisoverdracht staan dan ook centraal bij de werkwijze van Consigo.

Volledig gecertificeerd voor diverse advertentieplatformen ben ik goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die ik in samenwerking met collega’s graag vertaal naar vernieuwende campagnes.

Fun facts:

  • Na jarenlang gehockeyd te hebben, heb ik mijn sportieve aandacht nu verplaatst naar de racefiets, en het zwembad. Ga mijn compagnon Jurgen niet achterna tijdens een triatlon, maar de Alpe d’Huez en de Mont Ventoux wil ik zeker een keer gaan beklimmen.
  • Mij mag je ‘s nachts wakker maken voor een overheerlijke cheesecake, en mij moet je ‘s nachts wakker maken voor zo’n beetje alles met witte chocolade.
  • Mijn favoriete vakantiebestemming? Zolang de zon schijnt, er een rechthoekig zwembad aanwezig is om baantjes te trekken, en ligbedden voor de nodige ontspanning, dan ben ik er bij!

Contact