Internet marketing Amersfoort

Home - Internet marketing Amersfoort
Home > Internet marketing Amersfoort

Internet marketing bureau
Amersfoort

Op zoek naar een internet marketing bureau in Amersfoort? Wil je een partij die je helpt bij het vindbaar maken van jouw website. Of zoek je een internet marketing bureau in Amersfoort voor het verhogen van de conversies?

IMG_9434-478x329

Resultaatgerichte internet marketing samenwerking in Amersfoort

Voor ons draait internet marketing om het boeken van resultaat samen met de klant. Belangrijk voor ons is daarbij de samenwerking met de klant. In samenwerking bieden wij strategisch advies, zoekmachine optimalisatie, social media marketing, content marketing, emailmarketing & automation, analyses en hulp bij online adverteren aan.

Met transparantie willen wij zorgen voor een prettige en hechte samenwerking. Door middel van actielijsten, rapportage en updates laten wij altijd precies zien wat wij doen. En wij geven klanten volledig inzicht in onze werkmappen. Door hecht samen te werken geven wij iedereen resultaatgericht advies om de website of webshop te laten groeien.

Om meer te weten over onze diensten kijk dan hier.

IMG_9434-478x329
IMG_9595
IMG_9595

Internet marketing specialisten Amersfoort

Door onze jarenlange ervaring gecombineerd met onze betrokken specialisten zijn wij instaat om kwalitatief werk af te leveren. Als internet marketing bureau willen wij altijd zo goed mogelijk inspelen op de wensen van de klant.

Daarom hebben wij bij Consigo ons eigen 4CS model. Hierbij maken we samen met de klant een plan hoe wij onze specialisten gaan inzetten. Door deze duidelijke aanpak biedt Consigo alle bedrijven een overzichtelijke structuur.

Door het delen van onze kennis willen wij niet alleen resultaat boeken maar willen wij ook samen verder groeien. Ons brede scala aan specialisaties en experts geeft Consigo de mogelijkheid om helemaal in te spelen op ieders behoeftes. 

Daarnaast gebruiken wij een variëteit aan tools om internet marketing voor iedereen makkelijker te maken. Wil je meer weten over Google Ads of bent je nieuwsgierig naar social media marketing? Bij Consigo in Amersfoort helpen wij je graag met jouw vragen.

team

Internet marketing aanpak Consigo: Het 4Cs model

Internet marketing in Amersfoort biedt ieder bedrijf een hoop voordelen. Consigo heeft als internet marketing bureau een uniek 4CS model. In samenwerking met de klant worden er doelen gesteld en een strategisch plan gemaakt. In dit strategisch plan staat verwerkt hoe wij de 4 C’s gaan toepassen.

Deze onderdelen zijn:

  • Campagnes
  • Content
  • Community
  • Conversies
team
Thumbnail

Strategie

Wat wil je bereiken?

Thumbnail

Campagne

Hoe bereik je je doelgroep?

Thumbnail

Content

Hoe vertel je jouw verhaal?

Thumbnail

Conversie

Hoe overtuig je jouw doelgroep?

Thumbnail

Community

Hoe behoud en betrek je klanten?

Thumbnail

Optimalisatie

Hoe verbeter je je op continue wijze?

Consigo Internet Marketing: Optimalisatie

Belangrijk is dat er daarna gemeten blijft worden wat de resultaten zijn. Op basis van deze resultaten worden de 4 C’s steeds geoptimaliseerd.

Een duidelijke indeling geeft je de kans om de processen meetbaar te maken en te weten waar je mee bezig bent. Onze specialisten helpen je maar al te graag om het voor jou zo overzichtelijk mogelijk te maken. Als internet marketing bureau bieden wij graag iedereen de juiste internet marketing aanpak aan.

Door het bespreken van de strategie en het afspreken van de gewenste aanpak willen wij iedereen de juiste internet marketing aanpak geven.

img_9661
img_9661

Internet marketing doelen Consigo

Als internet marketing bureau stellen wij altijd doelen. Ambitie is belangrijk om te weten waar jij naar toe wilt groeien. Samen stellen wij deze doelen om daar vervolgens resultaatgericht in samenwerking met de klant naar toe te werken.

Als internet marketing bureau gebruiken wij de volgende doelen

Het ontwikkelen van meer online zichtbaarheid, meer bezoekers op de website, het trekken van meer klanten, verbeteren van de website, optimaliseren van de services en het werven van nieuwe collega’s. Doelen waar SMART, doelgericht en resultaatgericht naar toe gewerkt kan worden met het gebruik van internet marketing.

Bent je op zoek naar een internet marketing bureau in Amersfoort? Wil je meer weten?

Wat zeggen klanten over ons

Hoe kunnen we helpen?

We maken graag kennis met je. Vul je gegevens in of bel 085-888-2822.