//Online Marketing Strategie
Online Marketing Strategie 2018-05-17T15:47:04+00:00

Online Marketing Strategie

Strategie

Op welke doelgroep wil je je richten? Welke klanten wil je aantrekken? Wat voor resultaten wil je bereiken? Welke budgetten heb je nodig? Welke doelstellingen zijn realistisch en hoe zijn ze te realiseren?

Allemaal strategische zaken op online marketing vlak. Vanuit onze jarenlange online ervaring helpen wij veel van onze partners met deze vraagstukken. Hoe kunnen we jou helpen?

AVG oplossing

De AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming, treedt in per 25 mei 2018. Elk bedrijf heeft te maken met persoonsgegevens en zal daarom zijn of haar beleid rondom het verwerken van persoonsgegevens moeten aanpassen naar de AVG. Maar waar begin je? Lees meer over onze AVG oplossing >

Online marketing strategie

Het uitwerken van een goede online marketingstrategie is een belangrijke basis voor succes. Wil je weten hoe wij je hier mee kunnen helpen? Lees meer….

Coaching

Wil je als ondernemer of marketeer vooral zelf actief aan de slag met online marketing. Kies je ervoor om veel zaken zelf operationeel uit te voeren maar wil je wel de juiste keuzes maken? Maak dan gebruik van onze coachings mogelijkheden. Lees meer….

E-Commerce management

Het starten of beheren van een webshop is vaak intensiever dan gedacht. Wil je voor het starten van een webshop eens praten met experts? Of heb je hulp nodig bij het verbeteren van je e-commerce operatie van een huidige webshop?

Online marketing scan

Wil je weten welke mogelijkheden er online zijn? Wil je weten wat je verder aan je website of webshop kan verbeteren? Dan is een online marketing scan een uitstekende oplossing. Lees meer…

Online marketing audit

Investeren in een nieuwe of bestaande website/webshop kan een kostbare zaak zijn. Welke resultaten zijn er mogelijk te verwachten? Hoe pak je de online marketing goed aan? Een online marketing audit helpt met inzichten en advies. Lees meer….

Neem contact op.

Wil je meer weten over hoe wij jouw bedrijf strategisch verder kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe kunnen we helpen?

Hoe kunnen we helpen?