//Content marketing
Content marketing 2018-03-26T14:15:19+00:00

Op zoek naar een goed content marketing strategie

Content marketing betekent: relevante en aantrekkelijke content creëren en verspreiden om jouw doelgroep te bereiken of een nieuwe doelgroep aan te trekken. Content marketing is een term waar je tegenwoordig niet meer omheen kunt. Iedereen wil er wel ‘iets’ mee doen. Het is een heel breed begrip en kan van alles omvatten: website, je social media kanalen, nieuwsbrieven en meer. Uiteindelijk is het belangrijk dat alles op elkaar afgestemd is en onderdeel wordt van je sales- en marketingproces.

Content marketing aanpak

Iedereen kan echter beginnen met content marketing. Het hoeft echt niet altijd heel groots aangepakt te worden. Je moet vaak alleen even weten hoe en waar je moet beginnen.

Wij kunnen je helpen met het ontwikkelen van een content marketing aanpak die werkt voor jou of voor je bedrijf. We adviseren je, denken met je mee in de ontwikkeling van het plan en indien je de tijd, mensen of middelen niet hebt, kunnen we het ook hands-on voor je uitvoeren.

Content marketing – klanten

Vanuit Consigo Online Marketing adviseren wij meerdere bedrijven in diverse sectoren op het gebied van content marketing. Enkele bedrijven die wij hebben geholpen met hun content marketing aanpak:

  • Xcellent
  • WOZ Consultants
  • Livit Orthopedie
  • NSPOH
  • Marnix Academie

Op zoek naar een goede content marketing aanpak / strategie?

Wil je voor jouw bedrijf of marketingafdeling een goede content marketing aanpak ontwikkelen? 

Door het inzetten van content marketing kun je bijvoorbeeld je naamsbekendheid vergroten, klanten aan je binden, zorgen voor (meer) traffic naar je website of een betere positie in Google behalen. Een goed doordacht contentmarketingplan kan daarbij helpen.

Maar hoe doe je dat dan? Hoe zet je het in? Hoe en vooral waar begin je? Dat is een vraag waar veel ondernemers mee worstelen. 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken en direct te horen hoe wij jou kunnen helpen.

Hoe kunnen we helpen?

Hoe kunnen we helpen?