//Campagnes
Campagnes 2018-03-26T14:13:38+00:00

Campagnes

Kunnen aanstaande klanten je website goed vinden? Bereik je de juist doelgroep? Ben je aanwezig op de belangrijkste platformen? Welke campagne budgetten zijn er nodig voor resultaat?

Klanten begeven zich op diverse online kanalen en doen dit via verschillende apparaten. Het bereiken van goede resultaten is altijd een uitdaging. Campagne voeren draait om: het juiste bereik, de goede boodschap, conversie en kosten per nieuwe klant of order.

Wil je als ondernemer of marketeer een doordachte en effectieve online marketing mix om bij nieuwe en bestaande klanten onder de aandacht te te komen en te blijven dan kan Consigo Online Marketing je helpen.

Zoekmachine optimalisatie

Een goed vindbare website is een belangrijk onderdeel voor succes van vele websites. Een gedegen aanpak zorgt voor duurzame resultaten. Meer weten?

Google Adwords

Adverteren via Google Adwords biedt ongekende mogelijkheden. Je hebt goede campagne opties om elke gewenst doelgroep te bereiken en je boodschap te tonen. Laat je adviseren over de juiste inzet van Google Adwords. Meer weten?

Bing adverteren

Minder gebruikt van Google Adwords, maar Bing kan minstens zo relevant zijn om op te adverteren. Vaak kan dit tegen lagere kosten en dat maakt het voor bijna elke doelgroep interessant. Meer weten?

Facebook adverteren

Het bereiken van je doelgroep voor zowel consumenten als zakelijke doeleinden kan heel effectief via Facebook adverteren. Er zijn verschillende mogelijkheden om resultaat te behalen. Meer weten?

LinkedIn adverteren

Het allergrootste professionele platform van de wereld. In Nederland zijn er ruim 4 miljoen professionals via Linkedin te vinden. Je kunt gericht gebruik maken van de diverse advertentie mogelijkheden om jou zakelijk doelgroep effectief te bereiken. Meer weten?

YouTube adverteren

Video kijken is populairder dan ooit. Via YouTube kun je tegen lage kosten uitstekend je doelgroep bereiken en bouwen aan je merk en bekendheid. Wij zetten dit succesvol in voor onze klanten. Meer weten?

Email marketing

In elke online marketing mix is email nog altijd even relevant. Je kunt email op verschillende manieren inzetten om nieuwe en bestaande klanten te bereiken en te overtuigen. Meer weten?

Neem contact op

Wil je meer weten over deze of andere online campagne mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag op weg en aan mooie resultaten.

Hoe kunnen we helpen?

Hoe kunnen we helpen?